Κριστιάνο Ρονάλντο: 160 πέναλτι, πρώτος σκόρερ στα προκριματικά και... 40 γκολ μέσα στο 2023!

Ηλικία: 38 ετών. Για πολλούς, στα τελειώματα. Για εκείνον. Σαν μια... συνεχιζόμενη, αιώνια νιότη! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματιέται με τίποτα, σκόραρε δις σε διάστημα 15' απέναντι στους Βόσνιους και γι' ακόμα ένα ημερολογιακό έτος στην καριέρα του έφτασε στα 40 τέρματα! 



Κριστιάνο Ρονάλντο: 160 πέναλτι, πρώτος σκόρερ στα προκριματικά και... 40 γκολ μέσα στο 2023!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι πλέον ποδοσφαιριστής προς επιστημονική ανάλυση. Εκτός κι αν η επιστήμη έχει σηκώσει κι εκείνη ψηλά τα χέρια με όσα κάνει ο CR7. 

Αν τον ρωτήσει κανείς, ίσως να πάρει την απάντηση πως η απόφαση να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίο του, στη δεύτερη θητεία του, ήταν από τις καλύτερες που έχει πάρει ποτέ στην καριέρα του. 

 

 

Στην Σαουδική Αραβία είναι η απόλυτη ατραξιόν, διασκεδάζει, χαίρεται το ποδόσφαιρο διότι του το επιτρέπουν οι συνθήκες και η δυναμική των αντιπάλων του, ενώ, γι' ακόμα μια φορά πρωτοπόρησε κι έδειξε τον δρόμο σε αρκετούς άλλους αστέρες που μετακινήθηκαν από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, κάνοντας την ίδια διαδρομή με τον Κριστιάνο. 

Ο Ρονάλντο το βράδυ της Δευτέρας συνέχισε ακάθεκτος στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και έχοντας ούτως ή άλλως εξασφαλίσει την παρουσία στο Euro του 2024, πέτυχε δυο τέρματα σε διάστημα 15'. Οι Ίβηρες, σκόραραν πέντε φορές στο πρώτο ημίχρονο! 

 

 

Ο CR7 από την άσπρη βούλα στο 5' και με τρομερό τσιμπηματάκι στο 20' χάρισε αέρα δυο τερμάτων προσωρινά, φτάνοντας στα 160 εύστοχα πέναλτι στην καριέρα του. Επιπλέον, με 9 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ, γι' ακόμα ένα ημερολογικό έτος - κι έχουμε ακόμα Οκτώβρη - έφτασε στα 40 γκολ! 

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έμεινε πίσω του με 39 τέρματα μέσα στο 2023 και αυτή η μεγάλη μάχη θα έχει τρομερό ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη της χρονιάς! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης