Στην Πρέμιερ είναι αλλιώς: Χάαλαντ και Όντεγκααρντ προσπαθούν να βρουν την λύση στη Νορβηγία...

Οι Νορβηγοί έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από Σκωτία και Ισπανία στον όμιλο των προκριματικών και θα πρέπει να μπουν σε ακόμα μια διαδικασία, αν θέλουν να βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι. 



Στην Πρέμιερ είναι αλλιώς: Χάαλαντ και Όντεγκααρντ προσπαθούν να βρουν την λύση στη Νορβηγία...

Η παρέα των Χάαλαντ και Όντεγκααρντ είδαν τον Γκάβι να σκοράρει και να προσφέρει στην Ισπανία τη νίκη (1-0) μαζί με την πρόκριση στο Euro του 2024, εκεί όπου θα βρεθεί και η Σκωτία με αυτό το αποτέλεσμα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής. 

Αν και στην Πρέμιερ Λιγκ με τις Σίτι και Άρσεναλ οι σούπερ σταρ της Νορβηγίας τα καταφέρνουν περίφημα και προφανώς έχουν γύρω τους και διαφορετικούς συμπαίκτες που τους στηρίζουν, όταν βρίσκονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους αντιλαμβάνονται περισσότερο τις δυσκολίες. 

Η Νορβηγία, αν θέλει να βρεθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, θα πρέπει να τα καταφέρει μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ του Nations League που θα διεξαχθούν από τις 21 έως τις 26 Μαρτίου με 12 ομάδες, όπου θα κριθούν τα τελευταία «εισιτήρια» για τη διοργάνωση της Γερμανίας... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης