Πήραν το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ οι γυναίκες της Έβερτον, δυο γκολ και ανατροπή στις καθυστερήσεις η Άρσεναλ! (vid)

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η αρχηγός της Έβερτον, Μέγκαν Φίνιγκαν βρήκε δίχτυα απέναντι στην Λίβερπουλ και εκείνη ήταν που με κεφαλιά το απόγευμα της Κυριακής στο «Άνφιλντ» χάρισε τη νίκη στα «ζαχαρωτά» με το τελικό 1-0! Στο 90' + 4' ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στην Άστον Βίλα η Άρσεναλ. 



Πήραν το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ οι γυναίκες της Έβερτον, δυο γκολ και ανατροπή στις καθυστερήσεις η Άρσεναλ! (vid)

Η captain της Έβερτον έχει... έφεση στο ντέρμπι του λιμανιού σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο γυναικών και φέτος βρήκε ξανά δίχτυα κόντρα στις «κόκκινες». 

Αμαρκάριστη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά σκόραρε στο 31ο λεπτό της μεγάλης «μάχης» του Μέρσεϊσαϊντ και αυτό το γκολ ήταν το μοναδικό της αναμέτρησης, με την Λίβερπουλ ν' αποτυγχάνει γι' ακόμα μια χρονιά να πάρει νίκη σε αυτό το ματς. Μάλιστα, η τελευταία φορά που πήρε όλους τους βαθμούς, ήταν το 2019! 

Στο ματς του Λονδίνου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Άστον Βίλα, οι γυναίκες της ομάδας της πρωτεύουσας κατάφεραν να πάρουν την νίκη σκοράροντας δυο φορές στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης! 

Οι «χωριάτισσες» είχαν προηγηθεί από το 25ο λεπτό, αλλά η Άρσεναλ με γκολ στο 90' + 2' και το 90' + 4' έφερε τούμπα το παιχνίδι με... χιτσκοκικό φινάλε, για το τελικό 2-1! 

Το Σάββατο, με την Σαμ Κερ να σκοράρει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην πρώτη της παρουσία στην 11άδα της Τσέλσι, οι «μπλε» επιβλήθηκαν 2-0 της Γουέστ Χαμ στην λονδρέζικη κόντρα. 

Με πέντε κεφαλιές (!) η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε πανεύκολα 5-0 της Μπρίστολ Σίτι. 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης