Νέα μαθήματα από τον Κλοπ: «Να έχεις γύρω σου σωστούς ανθρώπους, να μη συνηθίζεις στην επιτυχία»

Φυσικά ήταν ο ιδανικός για μια τέτοια σειρά βίντεο από την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γιούργκεν Κλοπ με πολύ απλά λόγια έδωσε νέα μαθήματα ζωής στον κόσμο, εξήγησε γιατί τον ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι ανθρώπινες σχέσεις, μίλησε για την τρομερή σχέση με τους γιους του και ξεκαθάρισε πως το χειρότερο πράγμα είναι να συνηθίζει κανείς στις επιτυχίες...



Νέα μαθήματα από τον Κλοπ: «Να έχεις γύρω σου σωστούς ανθρώπους, να μη συνηθίζεις στην επιτυχία»

Στο επίσημο κανάλι Youtube της πιο λαμπερής Λίγκας του κόσμου φιλοξενήθηκε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ. Ένας άνθρωπος τον οποίο όλοι θα θέλαμε στον περίγυρό μας και θα ήταν τιμή μας ν' αποκαλούμε φίλο μας, ανεξαρτήτως προτίμησης σε ομάδες. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε πως ουσιαστικά ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους και αρκετές από τις απόψεις του για την ζωή προέρχονται από τα audiobooks και τα Podcasts που ακούει στον ελεύθερο χρόνο του, τονιζοντας πως το καλύτερο για εκείνον είναι απλά να παρακολουθεί δυο ανθρώπους να συνομιλούν. Και αυτό του αρκεί. Του προπονεί το μυαλό. 

Σχολίασε πως κλήθηκε να γίνει.. .ενήλικας με υποχρεώσεις πολύ απότομα όταν στα 20 του χρόνια έγινε πατέρας, ενώ, παραδέχεται ότι χρειάζεται τις συμβουλές των δυο γιών του, οι οποίοι είναι οι καλύτεροί του φίλοι και τους θεωρεί σε αρκετά πράγματα πιο έξυπνους από εκείνον. 

«Η αποφασιστικότητα, η τύχη, δίχως την οποία όλοι θα την είχαμε βάψει, αλλά και οι σωστοί άνθρωποι δίπλα σου» είναι το δικό του τρίπτυχο ως τα πιο βασικά στοιχεία της καθημερινότητας και της δουλειάς, ενώ, δείχνει εναρμονισμένος με το γεγονός πως στη ζωή δεν θα είναι... ηλιόλουστη κάθε ημέρα και πως το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να κάνει κάποιος, να είναι να συνηθίσει στις επιτυχίες και να μη μάθει από τις άσχημες μέρες. 

Απολαύστε τον Kloppo, πατώντας εδώ!

Κώστας Ζάλιαρης