Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο πιο άξιος συμπαραστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Αν ο Κριστιάνο αναζητούσε κάποιον εξίσου... βιονικό, ποιοτικό και ασταμάτητο είτε αγωνίζεται με σύλλογο, είτε με την εθνική ομάδα, τότε τον βρίσκει στο πρόσωπο και τις τρομερές ικανότητες του Μπρούνο Φερνάντες! Τρομερός γι' ακόμα μια φορά ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απίθανες επιδόσεις στα προκριματικά του Euro 2024. 



Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο πιο άξιος συμπαραστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Οι Πορτογάλοι θα βρίσκονται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας το επόμενο καλοκαίρι μετά και το 3-2 επί της Σλοβακίας το βράδυ της Παρασκευής 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δυο τέρματα, τραβώντας φυσικά όλα τα φώτα πάνω του, ωστόσο, ο Μπρούνο Φερνάντες ως άξιος συμπαραστάτης, μοίρασε δυο ασίστ, για να συνεχίσει τον εκπληκτικό ρυθμό με τον οποίο πορεύεται στα γήπεδα της Ευρώπης. Είτε πρόκειται για τις ασταμάτητες υποχρεώσεις του σε συλλογικό επίπεδο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε καλείται να προσφέρει στην εθνική ομάδα, αλλάζει φανέλα και παραστάσεις με τρομερή ευκολία, δίχως να επηρεαστεί η απόδοσή του. 

Έπειτα και από τα δυο γκολ που ετοίμασε στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους, έχει πλέον συμμετοχή σε 11 τέρματα στα προκριματικά του Euro 2024, κάτι που φυσικά αποτελεί την κορυφαία επίδοση όλων μέχρι και αυτή τη στιγμή. 

Επιπλέον, ως... σωστός δημιουργός που πάντοτε βρίσκει χώρους και τρόπους να φτιάξει καταστάσεις για γκολ, έχει προκαλέσει τις περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες (9), αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες γενικότερα (29) για την επίτευξη τέρματος! Φυσικά έχει και τις περισσότερες ασίστ, φτάνοντας στις 7, αριθμός... αγαπημένος του Κριστιάνο, που θα βρεθεί το επόμενο καλοκαίρι στο 6ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης