Τελικά, είναι καλύτερα με Μαγκουάιρ ή χωρίς;

Προσπαθεί να κλείνει τ' αυτιά του στα όσα ακούει και στην αρνητική κριτική. Προσπαθεί να παραμείνει αφοσιωμένος στην Γιουνάιτεντ και να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, δεν συμβιβάζεται με τον πάγκο. Και θεωρεί ότι μαζί του η ομάδα παίρνει περισσότερες νίκες. Τελικά πόσο δίκιο έχει ο Χάρι Μαγκουάιρ; 



Τελικά, είναι καλύτερα με Μαγκουάιρ ή χωρίς;

Ο Άγγλος αμυντικός και πρώην αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων», πρόσφατα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να καθίσει για πολύ ακόμα στον σύλλογο αν είναι να παίζει μια φορά τον μήνα. 

Ο Ολλανδός προπονητής του, δείχνει πως έχει πλέον άλλες προτεραιότητες για τα μετόπισθεν, κυρίως με τους Βαράν και Λισάντρο Μαρτίνες, με τον Μαγκουάιρ να μένει πολύ πίσω, ίσως μετά και από τον Λίντελοφ. 

Ο άλλοτε ακριβότερος αμυντικός, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τη θέση του, θέλησε να τονίσει πως μαζί του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταφέρνει να πάρει περισσότερα θετικά αποτελέσματα. 

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια επ' αυτού; 

Υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ στο κλαπ του Μάντσεστερ, ο Μαγκουάιρ έχει μετρήσει 35 συμμετοχές, με 18 εξ αυτών να τον βρίσκουν στο αρχικό σχήμα και να ολοκληρώνει το 90λεπτο. 

Από αυτές τις 18 παρουσίες στην 11άδα, πήρε 14 νίκες και έχασε 4 ματς, με ποσοστό νικών που αναρριχάται στο 77,8%. Ο συνδυασμός των τελευταίων 20 εμφανίσεών του ως βασικός, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την εθνική Αγγλίας, του προσφέρει 17 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Δηλαδή το ποσοστό νικών φτάνει στο 85%! 

Τελικά, καλύτερα με ή χωρίς Μαγκουάιρ; 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης