Σαλάχ: Η μέρα που τρέλανε το Τσάμπιονς Λιγκ με το ταχύτερο χατ-τρικ! (vid)

Record-man. Κι όσο παραμένει στη Λίβερπουλ τόσο θα βελτιώνει επιδόσεις και θα γίνεται κορυφαίος σε όσα κομμάτια περνούν από το χέρι του. Κάπως έτσι το έκανε και μια τέτοια μέρα, πριν από έναν χρόνο, πετυχαίνοντας το ταχύτερο χατ-τρικ σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ!  



Σαλάχ: Η μέρα που τρέλανε το Τσάμπιονς Λιγκ με το ταχύτερο χατ-τρικ! (vid)

Η επίσκεψη της Λίβερπουλ στο «Άιμπροξ» αποδείχθηκε μια τέτοια που θα έμενε στα κιτάπια της ιστορίας της διοργάνωσης, αλλά και της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Το τελικό σκορ απέναντι στην Ρέιντζερς έφτασε στο 7-1 υπέρ του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πρωταγωνιστεί στον απόλυτο βαθμό.

Λίγο καιρό νωρίτερα είχε υπογράψει το καλύτερο συμβόλαιο που είχε προσφερθεί ποτέ από την Λίβερπουλ σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της, όμως, ο «Φαραώ» είχε κάνει τρομερά μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν. Μέχρι εκείνη την βραδιά της 12ης Οκτωβρίου στην Γλασκώβη.

Εκεί, μέσα σε 6', ο Αιγύπτιος αστέρας ξεπέρασε τους Ντρογκμπά και Αγουέρο στην κορυφή των σκόρερ με αγγλική ομάδα στ' αστέρια.

Στο 75ο λεπτό, στο 80ο και στο 81ο, ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραβίασε την εστία του ΜακΓκρέγκορ, με τον «Φαραώ» να υπογράφει την καλύτερη επίδοση ever στο Τσάμπιονς Λιγκ σε ό,τι αφορά το ταχύτερο χατ-τρικ στη διοργάνωση!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης