Σωκράτη, ένα ματς στη Ligue 1 και «κλείσαμε»: Η απίθανη ιστορία του Έλληνα της… Μπέτις!

Μόνο η ανακοίνωση εκκρεμεί για τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Ρεάλ Μπέτις, με τον Έλληνα στόπερ να μεταβαίνει στην Ισπανία για πρώτη φορά στην καριέρα του. Τι απομένει πλέον; Μία επίσημη συμμετοχή στην Ligue 1!



Σωκράτη, ένα ματς στη Ligue 1 και «κλείσαμε»: Η απίθανη ιστορία του Έλληνα της… Μπέτις!

Σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως αναμένεται να ολοκληρώσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Μπέτις και αναμένεται σύντομα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα.

Ήταν ελεύθερος σε ολόκληρη την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, συζήτησε με αρκετές ομάδες, ακούστηκε ακόμη και για την Έβερτον, αλλά εν τέλει, θα αγωνιστεί στην Ισπανία, για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα η Μπέτις, στην οποία μεταξύ άλλων αγωνίζονται ο Κλαούντιο Μπράβο, ο Έκτορ Μπεγιερίν, ο Γουίλιαμ Καρβάλιο και ο Μαρκ Μπάρτρα, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα!

Όσον αφορά τον Έλληνα, έμπειρο κεντρικό αμυντικό; Με την υπογραφή του στο ισπανικό club, θα έχει αγωνιστεί στα τέσσερα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δεν ξεχνάμε άλλωστε τη θητεία του σε Τζένοα και Μίλαν, τις εξαιρετικές του σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, το πέρασμα από την Άρσεναλ και την επιστροφή στην Ελλάδα.

Εξαιρώντας λοιπόν τη Super League, o Σωκράτης έχει γυρίσει κάθε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, πλην της Ligue 1. Προλαβαίνει… άραγε έστω ένα εξάμηνο στη Γαλλία;

Δημήτρης Μανάκος

Πηγή: www.bnsports.gr