Σαλάχ – Νούνιες: Ο Ουρουγουανός «σερβίρει» αποκλειστικά στον «Φαραώ»!

Τις πέντε ασίστ έφτασε ο Ντάργουιν Νούνιες στην Πρέμιερ Λιγκ και όλες είναι προς τον Μοχάμεντ Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να σκοράρει και να βοηθάει τον Ουρουγουανό συμπαίκτη του να μείνει στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.  



Σαλάχ – Νούνιες: Ο Ουρουγουανός «σερβίρει» αποκλειστικά στον «Φαραώ»!

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά και έχοντας εκμεταλλευτεί λάθη στην άμυνα της Μπράιτον, η Λίβερπουλ έκανε ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τους «γλάρους». Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, το πρώτο από ασίστ του Νούνιες και το δεύτερο από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σόμποσλαϊ από τον Γκρος.

Στο πρώτο τέρμα της ομάδας του Κλοπ στο Amex, η συνεργασία των «κόκκινων» ξεκίνησε από τη μεσαία γραμμή και την λανθασμένη μεταβίβαση του Ντανκ. Ο τελικός αποδέκτης της μπάλας – κι αφού ο Έλιοτ άφησε την μπάλα να τον προσπεράσει – πίστωσε άλλη μια ασίστ στον Νούνιες που πλέον έχει ετοιμάσει πέντε τέρματα για τον Αιγύπτιο αστέρα.

Και οι 5 φορές που ο φορ της «σελέστε» έχει προσφέρει γκολ στον «Φαραώ», είναι οι περισσότερες που έχουν καταγραφεί στα χρονικά της Πρέμιερ από έναν ποδοσφαιριστή προς έναν συμπαίκτη του, σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις ενός παίκτη στη Λίγκα δίχως... παρεμβολή άλλου σκόρερ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης