Η τόσο κακή Γιουνάιτεντ που έχανε μέχρι το 92:46, έκανε την πιο ιστορική δική της ανατροπή στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Ποιος περίμενε αυτό το αποτέλεσμα; Κανείς. Ούτε καν οι οπαδοί στο «Ολντ Τράφορντ». Και μπορεί κάποια μικρή ελπίδα να εμφανίστηκε μετά την ισοφάριση, ωστόσο, μέχρι το 90' + 2', όλοι απλά ετοιμάζονταν να γυρίσουν σπίτι τους με σκυμμένο το κεφάλι και με απογοήτευση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την πιο ιστορική, δική της ανατροπή, στην Πρέμιερ Λιγκ! 



Η τόσο κακή Γιουνάιτεντ που έχανε μέχρι το 92:46, έκανε την πιο ιστορική δική της ανατροπή στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν τον... άγιο ΜακΤόμινεϊ να τους σώσει και να επιτρέψει στον Έρικ Τεν Χαγκ να ηρεμήσει, να ξεφυσήξει από ανακούφιση και να δεχθεί χειροκρότημα για την επιμονή της ομάδας του, αντί για γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες αποχωρώντας από τον πάγκο του. 

Η Γιουνάιτεντ με κάκιστη εικόνα και δίχως να μπορεί να φανεί απειλητική, είδε τον Σκωτσέζο χαφ να περνάει στο ματς με την Μπρέντφορντ στο 87ο λεπτό και να σκοράρει δις στις καθυστερήσεις για να χαρίσει μια παντελώς απροσδόκητη νίκη. 

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι και το 92:46! Αδιανόητο! Και όχι απλά βρήκε γκολ, αλλά γύρισε τούμπα όλο το ματς! 

Είναι η πιο αρχή, χρονικά, ανατροπή που έχει καταφέρει στην ιστορία της παρουσίας της στην Πρέμιερ Λιγκ η Γιουνάιτεντ, αφού, ουδέποτε είχε πάει στο 90' κάποιο δικό της ματς όπου να βρισκόταν πίσω στο σκορ και να κατάφερε να κάνει το come-back! Κι όμως, αυτή η ιστορική περίσταση ήρθε σε ένα απόγευμα που όλα φάνταζαν προβληματικά... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης