Ντερμπάρα στις γυναίκες και νέο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ! (vids)

Στην πρώτη εμφάνιση της Αλέσια Ρούσο απέναντι στην πρώην ομάδα της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ πήρε τον βαθμό με φοβερό γκολ της Λάκασι στο 90' + 3'! Νέο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε γήπεδο της WSL. 



Ντερμπάρα στις γυναίκες και νέο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ! (vids)

Το βράδυ της Παρασκευής είχε ντέρμπι σε αγγλικό έδαφος και το ποδόσφαιρο γυναικών πρόσφερε ένα τρομερό 90λεπτο, ανάμεσα στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. 

Ήταν ιδιαίτερη η αναμέτρηση λόγω της παρουσίας της Αλέσια Ρούσο με τα χρώματα του λονδρέζικου κλαμπ, στην πρώτη της εμφάνιση απέναντι στην πρώην ομάδα της. Ο κόσμος αποδοκίμασε, ενώ, υπήρξε και μερίδα οπαδών από πλευράς των «κόκκινων» του Μάντσεστερ που βρήκε ευκαιρία να διαδηλώσει πάλ κατά των Γκλέιζερς. 

Το ματς κατέγραψε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου με 8.312 οπαδούς να βρίσκονται στο Leigh Sports Village για την αναμέτρηση που διεξήχθη υπό το φως των προβολέων. 

Η Άρσεναλ είχε προηγηθεί στο 14ο λεπτό με την ατομική ενέργεια της Μπλακστένιους που πάτησε περιοχή από αριστερά και πλάσαρε σωστά για το 1-0. 

Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε και έφτασε μέχρι την ανατροπή! Στο 27ο λεπτό η Γκάλτον εκμεταλλεύτηκε τεράστιο λάθος της αντίπαλης γκολκίπερ για να ισοφαρίσει και στο 81' η Μάλαρντ «τρύπωσε» ανάμεσα από τις αμυντικούς για να φτάσει πρώτη στην μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα για το 2-1! 

Το τελικό 2-2 για την Άρσεναλ διαμόρφωσε με τρομερό γκολ εκτός περιοχής η Λάκασι στο 90' + 3'! 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης