«Θέλω πίσω τα λεφτά μου»: Θα έφτιαχνε σπίτι, αν ο VAR δεν ακύρωνε το γκολ του Ντίας!

Να σκοράρει ο Σον, ο Χάκπο και ο Ντίας, να πάρουν κίτρινη κάρτα τρεις ποδοσφαιριστές. Συνέβησαν όλα στο Τότεναμ – Λίβερπουλ, αλλά ο Κολομβιανός των «κόκκινων» δεν πανηγύρισε εξαιτίας του VAR. Την ίδια ώρα, κάποιος, που είχε «ποντάρει» σε ένα απίθανο combo bet, έχανε 10.000 ευρώ, με τα οποία θα έπιανε σπίτι με την κοπέλα του!



«Θέλω πίσω τα λεφτά μου»: Θα έφτιαχνε σπίτι, αν ο VAR δεν ακύρωνε το γκολ του Ντίας!

Απίθανο γεγονός έχει λάβει χώρα στην Αγγλία με έναν παίκτη στοιχήματος, ο οποίος «ονειρεύτηκε» ένα απίθανο combo bet για την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ, αποφάσισε να το παίξει, πόνταρε μόλις 10 ευρώ και θα έβαζε στα ταμεία του 10.000.

Για ποιον λόγο αυτό δεν έγινε πράξη; Διότι χωρίς κανένα λόγο, ο VAR συνεννοήθηκε λανθασμένα με τον Χούπερ, οι γραμμές δεν μπήκαν ποτέ και η Τότεναμ είδε το 0-0 να παραμένει!

Τι όμως είχε παίξει ο συγκεκριμένος άνθρωπος στην εν λόγω στοιχηματική εταιρεία; Να σκοράρει ο Κόντι Χάκπο σε ολόκληρη την αναμέτρηση, να βρει δίχτυα και ο Λουίς Ντίας με τον Σον, να πάρει κάρτα ο Ντέστινι Ουντότζι, να «κιτρινιστεί» ο Ιβές Μπισούμα και να συμβεί το ίδιο με τον Αλέξις ΜακΆλιστερ.

Πρακτικά, επέλεξε τρεις ποδοσφαιριστές να πάρουν κίτρινη κάρτα και τρεις να σκοράρουν, σε ένα πιθανό… 2-1 υπέρ της Λίβερπουλ.

Τι συνέβη λοιπόν από όλα αυτά στο ματς; Όλα, με τη σημαντική λεπτομέρεια πως το γκολ του Λουίς Ντίας δεν μέτρησε και τον φίλο εν τέλει να χάνει το στοίχημά του, δίχως φυσικά να λαμβάνει κάποια απολογία, όπως έκανε η PGMOL στη Λίβερπουλ, μερικές ώρες μετά!

Ωστόσο, τόσο το Sky Sports, όσο και το ESPN, ήρθαν σε επαφή μαζί του και ο ίδιος επισήμανε:

«Θέλω να πιάσω σπίτι με την κοπέλα μου και τα χρήματα από το στοίχημα θα μας βοηθούσαν πολύ. Θέλω πίσω τα χρήματά μου. Έχω κερδίσει και δεν έχω λάβει τίποτα, χωρίς να είναι λάθος μου. Ξέρω πως δεν έκανε η BET365 το λάθος, αλλά θα έπρεπε να πληρωθώ για να είμαι ειλικρινής!»

Δημήτρης Μανάκος