Μπρόγια: Η φανέλα του βασικού και το γκολ, «έσβησαν» τους 9 δύσκολους μήνες

Ο Αρμάντο Μπρόγια κυνήγησε τη φάση στο 19' του ματς με την Φούλαμ, σκόραρε, επέστρεψε στην 11άδα της Τσέλσι προκαλώντας θετικότατο αντίκτυπο στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν και φαίνεται ότι πλέον έχει αφήσει πίσω του τις εκατοντάδες μέρες που χρειάστηκε να περιμένει για την επαναφορά του στην 11άδα, στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Μπρόγια: Η φανέλα του βασικού και το γκολ, «έσβησαν» τους 9 δύσκολους μήνες

Ο Αλβανός φορ των «μπλε» του Λονδίνου πήρε τη θέση του τιμωρημένου – λόγω συμπλήρωσης του ορίου καρτών – Νίκολας Τζάκσον, είχε τους Μούντρικ και Πάλμερ συμπαραστάτες στην επίθεση, τον Έντσο πίσω του και τους Καϊσέδο – Γκάλαχερ στα χαφ.

Μόλις 82'' μετά το πρώτο γκολ του Ουκρανού εξτρέμ με τη μπλε φανέλα έπειτα από 9 μήνες θητείας στο κλαμπ, ο Μπρόγια κατάφερε κι εκείνος να συνδυάσει την μεγάλη επιστροφή του στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι με γκολ.

Ήταν η πρώτη του παρουσία στην 11άδα έπειτα από 324 ημέρες, έχοντας κληθεί ν' αναρρώσει από ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον Δεκέμβρη του 2022 και επρόκειτο για το πρώτο του τέρμα έπειτα από 359 ημέρες και πιο συγκεκριμένα από τις 22 του Οκτώβρη του περασμένου έτους!

«Ο κόουτς με είχε φωνάξει στο γραφείο του να με ρωτήσει πώς θα αισθανόμουν αν ξεκινούσα στο ματς με την Φούλαμ και του είπα πως ήμουν έτοιμος και ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα» σχολίασε ο σκόρερ των «μπλε», που τόνισε πως η αντικατάστασή του στο δεύτερο ημίχρονο έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους κας πως δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο πόδι, όπως φάνηκε αρχικά.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης