ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Νόμιζαν ότι μέτρησαν το γκολ του Ντίας, δεν έβαλαν γραμμές και… συνέχισαν το ματς!

Συζητάμε για πράγματα που δεν συνάδουν με το επίπεδο της Premier League. Για μία ιστορία που δεν είναι δυνατό να έχει λάβει χώρα σε μία αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ. Και όμως, είναι πραγματικότητα. Πώς λοιπόν ακυρώθηκε το γκολ του Λουίς Ντίας;



ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Νόμιζαν ότι μέτρησαν το γκολ του Ντίας, δεν έβαλαν γραμμές και… συνέχισαν το ματς!

Το ματς βρίσκεται στο 33ο λεπτό, η Λίβερπουλ αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο και ο Λουίς Ντίας παίρνει την μπάλα εντός περιοχής, τελειώνει υπέροχα την φάση και κάνει το 1-0 για τους «κόκκινους».

Προτού προλάβει να πανηγυρίσει, έχει υποδεχθεί σε θέση οφσάιντ και προτού προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει, 40 δευτερόλεπτα μετά, το ματς έχει ξεκινήσει ξανά.

Τι συνέβη σε αυτό το διάστημα; Μία ολότελα λανθασμένη συνεννόηση μεταξύ του Ντάρεν Ίνγκλαντ στον VAR και του διαιτητή της συνάντησης, Χούπερ, εντός γηπέδου. Ο πρώτος του είπε «σωστή απόφαση», αναφορικά με το γκολ, ο δεύτερος κατάλαβε πως μιλούσε για το οφσάιντ και ο Ίνγκλαντ επί της ουσίας, του έλεγε πως το γκολ του Ντίας είναι «καθαρό», πράγμα που δεν χρειαζόταν γραμμές για να διευκρινιστεί.

Και ενώ αυτή η ασυνεννοησία λάμβανε χώρα, ο διαιτητής επέλεξε να συνεχίσει την αναμέτρηση!

Δημήτρης Μανάκος