«Διψήφιος» Κριστιάνο ξανά, γράφει ιστορία και στην Σαουδική Αραβία (vid)

Μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την... ποδοσφαιρική αφρόκρεμα, μπορεί πολλοί να κρίνουν και να υποτιμούν την επιλογή του να παίξει στην Σαουδική Αραβία, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φροντίζει κι εκεί να μείνει στην ιστορία και να συνεχίσει τον μύθο του στο άθλημα...



«Διψήφιος» Κριστιάνο ξανά, γράφει ιστορία και στην Σαουδική Αραβία (vid)

Ο Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ βρήκε ξανά δίχτυα το βράδυ της Παρασκευής, φροντίζοντας για τη νίκη (2-1) επί της Αλ Τάι, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Αυτό το γκολ, τον κατέστησε τον πρώτο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Saudi Pro League, που σκοράρει σε 6 διαδοχικές αναμετρήσεις πρωταθλήματος! 

Μάλιστα, ήταν το 10ο τέρμα που σημειώνει για την φετινή σεζόν, καταφέρνοντας πλέον να καταγράψει διψήφιο αριθμό τερμάτων για 18η ποδοσφαιρική χρονιά στην καριέρα του σε επίπεδο Λίγκας. 

Σε 34 παιχνίδια με την Αλ Νασρ έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 30 φορές, εκμεταλλευόμενος το επίπεδο των αντιπάλων του και φροντίζοντας ο ίδιος να το διασκεδάζει και να περνάει καλά σε κάθε πάτημά του στο χορτάρι. 

Ναι μεν έδειξε τον δρόμο σε αρκετούς άλλους αστέρες και σπουδαίους ποδοσφαιριστές που άφησαν τα ευρωπαϊκά ύδατα για να παίξουν στην Σαουδική Αραβία, να βιώσουν νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες και φυσικά να γεμίσουν περισσότερο τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ωστόσο, ο CR7 κάνει αυτό που ξέρει και αυτό για το οποίο τον απέκτησε η Αλ Νασρ. Λάμπει και σκοράρει... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης