Ώρα για «ταμείο»: Με τη League One που μας δικαιώνει και τον άσο της Πρέστον!

Είμαστε ξανά εδώ και η League One βρίσκεται και πάλι προ των πυλών, με τον αριθμό των αγωνιστικών να γίνεται… διψήφιος και τη 10η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας να θέλει μερικές ώρες μόνο για να κάνει σέντρα.  



Ώρα για «ταμείο»: Με τη League One που μας δικαιώνει και τον άσο της Πρέστον!

Όπως και στις προηγούμενες «στροφές» του πρωταθλήματος, έτσι και τώρα, έχουμε επιλέξει μία δυάδα, την οποία πιστεύουμε πολύ και ενδέχεται να μας οδηγήσει στο κέρδος. Τον άσο της Λίνκολν με την Τσέλτεναμ και το να μην ηττηθεί η Μπρίστολ Ρόβερς από την Πιτέρμπορο εκτός έδρας, σε ένα από τα ματς που «λατρεύει» να δίνει ο Τζο Μπάρτον.

Οι λόγοι που επιλέγουμε την ήττα της Τσέλτεναμ από τη Λίνκολν είναι προφανείς… Πρόκειται άλλωστε για τη μοναδική ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα πρώτα εννέα φετινά της παιχνίδια.

Όσον αφορά την εξόρμηση της Μπρίστολ Ρόβερς στην έδρα της Πιτέρμπορο, μοιάζει πολύ πιθανό οι φιλοξενούμενοι να φύγουν από το «σπίτι» της γηπεδούχου με βαθμό ή βαθμούς.

Βρίσκονται σε πολύ καλό «φεγγάρι», φαντάζουν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στα τελευταία παιχνίδια τους, δεν έχουν ηχηρές απουσίες και δείχνουν να έχουν ξεπεράσει πλήρως τη μεταγραφή που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν πριν από περίπου ένα μήνα, με τον Κλαρκ Χάρις να μένει τελικά στην Πιτέρμπορο, στην deadline day, απογοητεύοντας τον Μπάρτον.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση της Πρέστον με τη Γουέστ Μπρομ, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες στην έδρα τους. Μπορούν να γίνουν… πέντε, «ποντάρουμε» στον άσο, σε βάρος της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 για τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας:

Λίνκολν – Τσέλτεναμ 1

Πιτέρμπορο – Μπρίστολ Ρόβερς Χ2 (διπλή ευκαιρία)

Πρέστον – Γουέστ Μπρομ 1