Football League Preview

Καλή και χρυσή η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όταν το Νησί παίζει μπάλα, τα φώτα πέφτουν σε όλες τις κατηγορίες! Το England365.gr σας γυρίζει από γήπεδο σε γήπεδο δίνοντάς σας εικόνα από τις τρεις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας.



Football League Preview

Championship

Οι ομάδες της Championship επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους με κάποιες σημαντικές αλλαγές για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέλυσε τον προπονητή της και συμφώνησε με τον τεχνικό της Πόρτσμουθ. Η τελευταία ψάχνει βιογραφικά, ενώ τον καπετάνιο απέλυσε και η Μπρίστολ Σίτι!

Δείτε το preview της κατηγορίας



League One

Από την έδρα της Στίβενεϊτζ θα πρέπει να περάσει η πρωτοπόρος της βαθμολογίας της League One Τσάρλτον αν θέλει να παραμείνει μόνη πρώτη μετά το πέρας της 13ηςαγωνιστικής. Θεωρητικά πιο εύκολο το εμπόδιο για την Χάντερσφιλντ που ακολουθεί και φιλοξενείται στην έδρα της ουραγού Έξετερ.

Δείτε το preview της κατηγορίας



League Two

Εντός έδρας αναμετρήσεις για τους πρωτοπόρους τηςLeagueTwoστο πλαίσιο της 13ηαγωνιστικής. Η πρωτοπόρος Σάουθεντ υποδέχεται τη Μόρκαμ ενώ πιο επικίνδυνο μοιάζει το εμπόδιο της δεύτερης Κρόουλι μιας και φιλοξενεί την Πέμπτη της βαθμολογίας Σριούσμπερι.

Δείτε το preview της κατηγορίας