Κάτι… πολύ καλό συμβαίνει στην Ίπσουϊτς, που «κατασπάραξε» τους «λύκους»! (vids)

Tractor Boys … για φίλημα! Επέστρεψαν από το εις βάρος τους 2-0 για το τελικό 3-2 και την επική πρόκριση εις βάρος της Γουλβς, συνεχίζουν σε ξέφρενη τροχιά από την περασμένη σεζόν και τα παιδιά του ΜακΚένα δείχνουν έτοιμα για την back-to-back άνοδο!  



Κάτι… πολύ καλό συμβαίνει στην Ίπσουϊτς, που «κατασπάραξε» τους «λύκους»! (vids)

Οι «λύκοι» κατέβασαν ταχύτητα όταν πλέον είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στην Ίπσουϊτς, ωστόσο, η ομάδα της Τσάμπιονσιπ πείσμωσε, τα έδωσε όλα, αποφάσισε πως δεν είχε πλέον τίποτα περισσότερο να χάσει και τελικά… τα πήρε όλα! Νίκη – πρόκριση με τρομερή ανατροπή και συνέχεια σε ένα καταπληκτικό σερί!

Πιο συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος έχουν παραμείνει αήττητοι σε 27 σερί επίσημα παιχνίδια, φέτος βρίσκονται μαζί με την Λέστερ στις πρώτες θέσεις με τους ίδιους βαθμούς (21) και έχουν την καλύτερη επίθεση της Λίγκας (17) μαζί με τη Νόριτς!

Η πρόκριση κόντρα σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ μόνο ως ένα από τα πρώτα παράσημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου μπορεί να χαρακτηριστεί! Με τον ΜακΚένα στον πάγκο από τον Δεκέμβρη του 2021, η Ίπσουϊτς έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς σε επίπεδο πρωταθλήματος (160) από κάθε άλλη ομάδα στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας, με μέσο όρο 2.0 βαθμούς ανά παιχνίδι!

Και επιπλέον, μονάχα η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει σκοράρει περισσότερες φορές από τους Tractor Boys στο διάστημα της παρουσίας του ΜακΚένα στον πάγκο, με την νυν ομάδα της Τσάμπιονσιπ να έχει καταγράψει 147 τέρματα!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης