Καζεμίρο στα καλύτερά του: Πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή! (vid)

Σκόραρε και στο Λιγκ Καπ για φέτος, έχει συμμετοχή σε 5 τέρματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το φινάλε του Σεπτέμβρη βρίσκει τον Καζεμίρο στην κορυφή των σκόρερ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις!  



Καζεμίρο στα καλύτερά του: Πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή! (vid)

Φυσικά και είναι τρομερό το στατιστικό! Βέβαια, έπαιξε σημαντικότατο ρόλο το γεγονός πως βρήκε δίχτυα δυο φορές στην πρόσφατη εξόρμηση των «κόκκινων διαβόλων» στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν.

Ο Βραζιλιάνος χαφ – που υπενθυμίζουμε πως πέρυσι άκουγε ότι επέλεξε βάσει των χρημάτων την Γιουνάιτεντ και δεν έχει κάτι να προσφέρει – χρίστηκε σκόρερ με κεφαλιά απέναντι στην Πάλας από ασίστ του Μάουντ σε εκτέλεση κόρνερ και αυτό ήταν το 4ο φετινό του τέρμα!

Αυτή τη στιγμή είναι πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Τεν Χαγκ και μάλιστα, έχει συμμετοχή σε 5 από τα 13 γκολ της ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Επιπλέον, από τη μέρα που έχει φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ» έχει συμμετοχή σε 17 τέρματα, τα οποία ξεπερνούν μονάχα οι Ράσφορντ και Μπρούνο στο ίδιο χρονικό διάστημα!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης