Αυτόν τον Νούνιες θέλει ο Κλοπ! (vid)

Ο Ντάργουιν Νούνιες σε αντίθεση με την έντονη κριτική που είχε αντιμετωπίσει στην έναρξη της περασμένης, πρώτης του σεζόν με την κόκκινη φανέλα, φέτος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Λίβερπουλ και που θέλει ο Κλοπ στην επίθεση της ομάδας του!  



Αυτόν τον Νούνιες θέλει ο Κλοπ! (vid)

Ο Ουρουγουανός φαίνεται πως έλυσε το πρόβλημα της αυτοπεποίθησης που αντιμετώπιζε, δεν στέκεται πλέον στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες που κατέγραφε στα παιχνίδια της Λίβερπουλ την πρώτη του σεζόν στον σύλλογο.

Φέτος κάνει τον προπονητή του να περιμένει πολλά. Άλλωστε, ο Κλοπ δήλωσε ότι: «Νομίζω ότι συνεχώς γίνεται καλύτερος και θα δούμε τον πραγματικό του εαυτό».

Ο Νούνιες έχει σκοράρει τέσσερις φορές και έχει μοιράσει δυο ασίστ στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.

Αναλογικά με τον χρόνο συμμετοχής του, έχει παραστεί σε 3,4 παιχνίδια των «κόκκινων» για φέτος (311 λεπτά), κάτι που σημαίνει πως πετυχαίνει γκολ για την ομάδα του ανά 141’ συμμετοχής στον αγωνιστικό χώρο! Μάλιστα, ο Σαλάχ σκοράρει ανά 134’ για φέτος, ενώ, οι Τόρες και Σουάρες είχαν 135’ και 138’ αντίστοιχα!

Ο Νούνιες συνολικά έχει φτάσει στα 18 γκολ και τις 5 ασίστ σε αυτή τη μια σεζόν και… κάτι λίγο από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, η εικόνα του και ο τρόπος με τον οποίο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με μια επαφή και με μεγάλη αυτοπεποίθηση είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για εκείνον.

Γιατί μπορεί να δέχθηκε δριμεία κριτική, ωστόσο γύρισε τον διακόπτη. Και το έκανε με τη βοήθεια του Kloppo που φαίνεται ότι θα καταφέρει φέτος να τον δει όπως ακριβώς τον σκεφτόταν από πέρυσι το καλοκαίρι!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης