Να… τραβάει τα μαλλιά του: Μόλις μια νίκη κόντρα σε ομάδα της Πρέμιερ ο Έντσο!

Άλλη μια στραβή μέρα στη δουλειά. Άλλο ένα κακό απόγευμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι ηττήθηκε ξανά από την Άστον Βίλα και ο Έντσο Φερνάντες δεν μπορεί να πιστέψει την… κακή του τύχη που δεν λέει να τον αφήσει από τη μέρα που φόρεσε την μπλε φανέλα.  



Να… τραβάει τα μαλλιά του: Μόλις μια νίκη κόντρα σε ομάδα της Πρέμιερ ο Έντσο!

Οι «μπλε» του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με παίκτη λιγότερο από το 58ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ζουστό μετά και την παρέμβαση του VAR, είδαν τους «χωριάτες» να βρίσκουν δίχτυα με τον Όλι Γουότκινς, με αποτέλεσμα η ομάδα του Έμερι να φύγει με όλους τους βαθμούς από την πρωτεύουσα.

Τα προβλήματα συνεχίζονται για την Τσέλσι που παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς δίχως να έχει σκοράρει, έχοντας διαθέσει τρομερά εκατομμύρια για την ενίσχυσή της και παρ’ όλα αυτά, ξανά, το πράγμα δεν ισιώνει με τίποτα.

Ο Έντσο Φερνάντες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ τον Δεκέμβριο του 2022, μετακινήθηκε στο Λονδίνο για να παίξει στην λαμπερή Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, δεν μπορεί να μιλήσει… υπερήφανα για όλο αυτό. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει κερδίσει μονάχα μια ομάδα που να παραμένει σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας όλο αυτό το διάστημα των 9 μηνών που βρίσκεται στην Αγγλία!

Μονάχα την Μπόρνμουθ, τον περασμένο Μάιο, ενώ, φέτος, η Τσέλσι έχει επιβληθεί μονάχα της Λούτον εντός έδρας. Αυτή είναι και η μοναδική νίκη που έχει καταγράψει το σύνολο του Ποτσετίνο…

Κώστας Ζάλιαρης