Οι φίλοι της Κάρντιφ θέλουν τον Μπακασέτα: «Δεν ανανεώνει, Μανώλη… πείσε τον!»

Πριν από μερικές ώρες προέκυψε ένα δημοσίευμα, αναφορικά με την ανανέωση συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ και οι Άγγλοι το έμαθαν. Ποια είναι η αντίδρασή τους; Τον θέλουν στην Κάρντιφ και παρακαλούν τον Μανώλη Σιώπη να τον πείσει να υπογράψει!



Οι φίλοι της Κάρντιφ θέλουν τον Μπακασέτα: «Δεν ανανεώνει, Μανώλη… πείσε τον!»

Μπορεί η Κάρντιφ να έχει σέντρα σε λίγη ώρα από τώρα στην αναμέτρηση με την Σάντερλαντ, με τον Μανώλη Σιώπη και τον Δημήτρη Γούτα να παρευρίσκονται και πάλι στη βασική ενδεκάδα του Ερόλ Μπουλούτ, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως οι φίλοι της παρακολουθούν τι συμβαίνει και στον υπόλοιπο… κόσμο.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, προέκυψε ένα δημοσίευμα που θέλει την Τραμπζονσπόρ να μην έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα για την ανανέωση του συμβολαίου του και την παραμονή του στην Τουρκία.

Φημολογείται πως ο Έλληνας αρχηγός ζητά περισσότερα χρήματα και πως η νυν ομάδα του δεν είναι σύμφωνη, με τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του, να έχει ήδη ξεκινήσει.

Αυτό έμαθαν οι φίλοι της Κάρντιφ, με έναν εξ’ αυτών να επισημαίνει πως προφανώς ο «Μπάκα» θέλει να γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον Μανώλη Σιώπη, παρακαλώντας το club να τον φέρει στην Ουαλία!

Δημήτρης Μανάκος