Τσέλσι: Τέσσερα ματς διορία μέχρι το πρόγραμμα να γίνει... εφιάλτης!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα πρέπει να βρει λύσεις, να δει τους ποδοσφαιριστές του ν' αφομοιώνουν τις ιδέες του, να τις εκτελούν στο χορτάρι, η Τσέλσι να βελτιωθεί τρομερά και για όλα αυτά υπάρχουν μονάχα τέσσερα ματς ως διορία, μέχρι το πρόγραμμα να γίνει τέτοιο που θα προκαλεί... τρόμο.  



Τσέλσι: Τέσσερα ματς διορία μέχρι το πρόγραμμα να γίνει... εφιάλτης!

Οι “μπλε” του Λονδίνου αυτή τη στιγμή είναι μια από τις ομάδες που έχουν καταγράψει τις χειρότερες επιδόσεις στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. Με παρουσία στην 14η θέση, με μοναδικό θετικό αποτέλεσμα το 3-0 επί της νεοφώτιστης Λούτον και με κομμάτια του παζλ που ακόμα δεν έχουν κουμπώσει καλά για να βγει προς τα έξω μια θετική εικόνα.

Οι μόλις πέντε βαθμοί από 5 αναμετρήσεις είναι κάκιστη επίδοση, ο Ποτσετίνο δεν ανησυχεί και αναφέρει συνεχώς πως είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και χρειάζεται χρόνο, όμως, αυτός ο χρόνος ίσως κυλάει αντίστροφα αυτή τη στιγμή. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Μέχρι και την επόμενη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο Αργεντινός κόουτς θα πρέπει να έχει βρει τις λύσεις σε όσα προβλήματα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την ομάδα του. Γιατί, μόλις επιστρέψουν οι σύλλογοι στη δράση, το πρόγραμμα της Τσέλσι είναι τέτοιο που αν το δει τώρα κάποιος από την ομάδα, περισσότερο θα φοβηθεί παρά θα πάρει κουράγιο και θα επιδείξει δύναμη για να ... βουτήξει στα βαθιά.

Αναλυτικά:

21/10 Τσέλσι – Άρσεναλ

28/10 Τσέλσι – Μπρέντφορντ

06/11 Τότεναμ – Τσέλσι

12/11 Τσέλσι – Μαν. Σίτι

25/11 Νιούκαστλ – Τσέλσι

02/12 Τσέλσι – Μπράιτον

06/12 Μαν. Γιουνάιτεντ – Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης