Mentality Monsters are back: Η Λίβερπουλ στα 4 από τα 6 φετινά ματς έχει βγάλει αντίδραση!

Μετά και την ανάγκη που παρουσιάστηκε για την Λίβερπουλ να φέρει τούμπα ακόμα ένα ματς στη φετινή αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φανερώνει στο γήπεδο πως έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει την νοοτροπία της διεκδίκησης του αποτελέσματος μέχρι τέλους, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που διαμορφώνονται! 



Mentality Monsters are back: Η Λίβερπουλ στα 4 από τα 6 φετινά ματς έχει βγάλει αντίδραση!

Το παιχνίδι με την Λασκ, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς, πως ήταν τέτοιο κατά το οποίο θα ήταν τεράστια αποτυχία αν οι "κόκκινοι" δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος. 

Άλλωστε, η δυναμική των δύο ομάδων έχει τεράστια διαφορά και αυτό επιβεβαίωσε η Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας σχετικά γρήγορα και εύκολα σε τρία τέρματα για να κάνει το θετικό ξεκίνημα στους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. 

Αυτή ήταν η 4η ανατροπή για το σύνολο του Κλοπ σε 6 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο! Το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπόρνμουθ ήταν αυτό από το οποίο ξεκίνησαν όλα, όταν οι "cherries" κατάφεραν να βρουν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο "Άνφιλντ". Μάλιστα, σ' εκείνη την αναμέτρηση, οι "κόκκινοι" κλήθηκαν να διαχειριστούν και αριθμητικό μειονέκτημα όταν αποβλήθηκε ο Μακ Άλιστερ, αλλά και πάλι είχαν την απαραίτητη ψυχραιμία και το πλάνο της νίκης. 

Φυσικά ακολούθησαν οι τεράστιες νίκες στο Νιούκαστλ και το "Μολινό" και τώρα ήρθε εκείνη στην Αυστρία για την διοργάνωση της UEFA, με τον Κλοπ, αν μη τι άλλο, ν' αντιλαμβάνεται πως η νοοτροπία των παικτών του στα δύσκολα, προς το παρόν, είναι ιδανική. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης