Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης της Άρσεναλ με γκολ στο Champions League με τη φανέλα της; (vid)

Δύσκολο ερώτημα. Για δυνατούς λύτες. Πόσοι άραγε θα τον θυμούνται; Αιγύπτιος και… τραυματίας εδώ και μήνες. Βοηθήσαμε;



Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης της Άρσεναλ με γκολ στο Champions League με τη φανέλα της; (vid)

Η Άρσεναλ επιστρέφει στο Champions League μετά από επτά χρόνια και ο Μικέλ Αρτέτα ετοιμάζεται να κοουτσάρει για πρώτη φορά την αγαπημένη του ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Αϊντχόφεν και το πρώτο τους παιχνίδι στο θεσμό, μετά τον αποκλεισμό του 2017 από την Μπάγερν Μονάχου, με συνολικό σκορ 10-2, είναι γεγονός.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα του Λονδίνου, με τον Ισπανό προπονητή να έχει άπαντες στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την Τότεναμ, και τον Μοχάμεντ Ελνένι.

Ο Αιγύπτιος μέσος έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις, αλλά δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το «ιστορικό» αυτό ματς της Άρσεναλ, με τον Αρτέτα πάντως να δηλώνει πως σύντομα θα είναι διαθέσιμος.

Είναι άλλωστε ξεχωριστός ο Μοχάμεντ Ελνένι για την Άρσεναλ. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της από το υπάρχον ρόστερ, που έχει σκοράρει με τη φανέλα της γκολ στο Champions League. Πότε συνέβη αυτό; Το 2016, στην ήττα με 3-1 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου», με ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Ποιος άραγε θα είναι ο… επόμενος;

Δημήτρης Μανάκος