Οι φίλοι της Μπράιτον έμαθαν από το England365 για τον Μουκουντί και… ρωτούσαν αν είναι καλός!

Δίχως τον Άρολντ Μουκουντί αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στην Αγγλία απέναντι στην Μπράιτον και όταν οι φίλοι των «γλάρων» ενημερώθηκαν από το England365 για την εν λόγω εξέλιξη, ρωτούσαν αν είναι… καλός και πόσο μεγάλη είναι η εν λόγω απουσία για την ελληνική ομάδα!



Οι φίλοι της Μπράιτον έμαθαν από το England365 για τον Μουκουντί και… ρωτούσαν αν είναι καλός!

Μπορεί η «αποστολή» της ΑΕΚ στο «Άμεξ» με αντίπαλο την Μπράιτον, να παρουσιάζει ούτως ή άλλως αντικειμενικές δυσκολίες, όμως αυτές έγιναν μεγαλύτερες, όταν έγινε γνωστό πως ο Άρολντ Μουκουντί θα απουσιάσει από την εν λόγω αναμέτρηση.

Αποφασίστηκε να γίνει εισαγωγή του 25χρονου κεντρικού αμυντικού της «Ένωσης» στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για πιο ειδικές εξετάσεις, το απόγευμα της Τρίτης (19/09). Σημειώνεται πως από το Σάββατο (16/09), είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα και αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό έχοντας υποβληθεί σε αγωγή. Δυστυχώς όμως γι' αυτόν, συνεχίζει να ταλαιπωρείται και γι' αυτό κρίθηκε αναγκαίο να μπει για εξετάσεις.

Ωστόσο, τα νέα που προέκυψαν δεν είχαν γίνει γνωστά στην Αγγλία, έως ότου το England365 προβεί στην εν λόγω ανάρτηση στο Twitter. Ποια ήταν η αντίδραση των φίλων της Μπράιτον όταν το συνειδητοποίησαν;

Ρωτούσαν αν ο Μουκουντί είναι… καλός και πόσο μεγάλο είναι το εν λόγω ζήτημα για την ελληνική ομάδα!

Δημήτρης Μανάκος