Σίτι, Βίλα και Μπράιτον αντί για Λίβερπουλ; Οι Άγγλοι κάνουν τρεμπλ στην Ευρώπη με απόδοση… 300!

Πιστεύετε στο αγγλικό τρεμπλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Αν ναι, διαβάζετε το σωστό κείμενο. Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα και… Μπράιτον. Αφήνουμε εκτός τη Λίβερπουλ, που θα επιστρέψει στο Champions League μέσω της Premier League. Τριάδα επί… 300 και ποντάρουμε, με φόντο το κέρδος ή το cash out!  



Σίτι, Βίλα και Μπράιτον αντί για Λίβερπουλ; Οι Άγγλοι κάνουν τρεμπλ στην Ευρώπη με απόδοση… 300!

Και κάπου εδώ, έφτασε η ώρα που όλοι περιμέναμε. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουν σέντρα και οι πρώτες αναμετρήσεις των ομίλων του Champions League απέχουν μόνο μερικές ώρες.

Την «αυλαία» της πρώτης ημέρας, αναφορικά με τους Άγγλους, ανοίγουν η Νιούκαστλ, στην εξόρμησή της στο Μιλάνο, για να αντιμετωπίσει τη Μίλαν, και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα.

Όλα αυτά, λίγες ώρες προτού η Άρσεναλ υποδεχθεί τη Σεβίλλη, στην επιστροφή της στο Champions League μετά από επτά χρόνια, και προτού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιχειρήσει να ανέβει ένα… βουνό στο Μόναχο, καθώς συναντά την Μπάγερν Μονάχου, στην 1η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Champions League σημαίνει… στοίχημα και ήρθε η ώρα να κάνουμε λόγο για μία ιδιαίτερη μακροχρόνια πρόβλεψη, η οποία αφορά τόσο την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όσο και το Europa League με το Europa Conference League.

Ναι, ενδέχεται να χαρακτηριζόμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, αλλά ποιος μπορεί να αποκλείσει το γεγονός να κατακτήσουν κάθε λογής διοργάνωση οι ομάδες του «Νησιού»;

Ξεκινάμε από τη Μάντσεστερ Σίτι, στο 3.25 της Novibet. Έχει εύκολο όμιλο, γνωρίζει τη διαδικασία, μπορεί να κάνει ακόμη και το απόλυτο και στοχεύει στην πρωτιά. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα… κληρώσεων και ποιότητας, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αισιοδοξεί πως αφού το έπραξε πέρυσι, μπορεί να τα καταφέρει και για δεύτερη, διαδοχική σεζόν.

Περνάμε στο Europa League. Η συζήτηση εκεί είναι μεγάλη, διότι ναι μεν η Λίβερπουλ είναι δικαίως το πρώτο φαβορί, στον μοναδικό τίτλο που δεν έχει κατακτήσει ο Γιούργκεν Κλοπ με τους «κόκκινους», αλλά έχουμε την εντύπωση πως για την Μπράιτον έχει μεγαλύτερη σημασία.

Σύμφωνοι, δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση, αλλά το βάθος του ρόστερ της και η σιγουριά που εμπνέει ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, την καθιστά ιδιαίτερα υπολογίσιμοι. Αν μάλιστα, καταφέρει να περάσει από τον όμιλο της ΑΕΚ, του Άγιαξ και της Μαρσέιγ, ούσα στην κορυφή, τότε οι πιθανότητες θα αυξηθούν και το 13.00 που τη συναντά τώρα κανείς στη Novibet, αδιαμφισβήτητα θα μειωθεί.

Τέλος, πώς γίνεται να συμμετέχει ο Ουνάι Έμερι σε μία διοργάνωση, που δεν είναι… Champions League και να μην είναι το βασικό φαβορί για να την κατακτήσει; Συζητάμε για τον άνθρωπο… Europa League. Είναι δυνατό να μην έχει τις πιθανότητές του στο Europa Conference League, με την Άστον Βίλα να λογίζεται ως η βασική υποψήφια για να διαδεχθεί τη Γουέστ Χαμ;

Αγγλικό τρεμπλ λοιπόν σε απόδοση… 295 ακριβώς από τη Novibet. Αγγίζει το «300», μοιάζει ιδιαίτερα θελκτικό, μακροχρόνιο ποντάρισμα και… βλέπουμε. Ουδείς χάνει, πολύ πιθανό και οι τρεις να παίζουν στην Ευρώπη μέχρι και τον Απρίλιο. Συνεπώς, παίζουμε για τη… χαρά του παιχνιδιού, αλλά «ποντάρουμε» και στο cash out!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

Κατάκτηση Champions League: Μάντσεστερ Σίτι στο 3.25 από τη Novibet

Κατάκτηση Europa League:  Μπράιτον στο 13.00 από τη Novibet

Κατάκτηση Europa Conference League: Άστον Βίλα στο 7.00 από τη Novibet

Δημήτρης Μανάκος