Η Μπράιτον πάει... Θέατρο: Λατρεύει το «Ολντ Τράφορντ» και έκανε το 4x4 κόντρα στην Γιουνάιτεντ! (vids)

Όπως το είπε ο Γκάρι Νέβιλ. «Μια ομάδα τρομερά δουλεμένη και που γνωρίζει απόλυτα τι να κάνει στον αγωνιστικό χώρο». Αυτό είναι η Μπράιτον που πέρασε ξανά από το «Ολντ Τράφορντ» με θρίαμβο και μάλλον δείχνει ότι... της αρέσει η εξόρμηση για «Θέατρο». Κι ας κάνει εφιάλτες τα όνειρα της Γιουνάιτεντ! 



Η Μπράιτον πάει... Θέατρο: Λατρεύει το «Ολντ Τράφορντ» και έκανε το 4x4 κόντρα στην Γιουνάιτεντ! (vids)

Οι «γλάροι» το απόγευμα του Σαββάτου έκαναν τον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων» να φωνάζει ρυθμικά τ' όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο και ν' αποδοκιμάζει τον Έρικ Τεν Χαγκ για τις επιλογές του, όταν αποφάσισε να βγάλει από το ματς τον Ράσμους Χόιλουντ και να περάσει στη θέση του τον Άντονι Μαρσιάλ. 

Η Μπράιτον προκάλεσε τεράστια ζημιά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό προπονητή να έρχεται αντιμέτωπος με τον κόσμο της ομάδας του και μάλιστα, να προκαλεί εκνευρισμό κι αντιδράσεις με τα λεγόμενά του για τα χρήματα που διέθεσε η ομάδα του Ντε Τζέρμπι, σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσει το κακό αποτέλεσμα. 

«Λατρεύουμε να παίζουμε στο Ολντ Τράφορντ» έγραψε ο διαχειριστής των θριαμβευτών στα social media για το νέο πέρασμα της ομάδας από την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ με θετικό αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μονάχα το back-to-back στο συγκεκριμένο γήπεδο. 

Ναι μεν και πέρυσι στην έναρξη της... ταραχώδους σεζόν και προτού αποχωρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μπράιτον είχε επιβληθεί 2-1 στις αρχές της θητείας του Τεν Χαγκ στην Γιουνάιτεντ, ωστόσο, το σερί των «γλάρων» έφτασε στα 4 νικηφόρα παιχνίδια κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους»! 

Από τον Μάιο του 2002 και το τρομερό 4-0, ακολούθησε η πρώτη εντυπωσιακή εξόρμηση τον Αύγουστο του ίδιου έτους, έπειτα στο Amex τον φετινό Μάιο σημειώθηκε το 1-0 και φτάσαμε στο Σαββατιάτικο 3-1 που προκάλεσε τριγμούς στους κατόχους του Λιγκ Καπ, λίγες μέρες προτού κοντραριστούν με την Μπάγερν Μονάχου, στην επιστροφή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης