Η τρέλα του Έλιοτ, η πατρική αγκαλιά του Κλοπ και ο κόσμος που έχει ελπίδα! (vids)

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ έκλεισε το σκορ στην μεγάλη νίκη (3-1) της Λίβερπουλ στην έδρα της Γουλβς, έτρεξε αμέσως στην εξέδρα αφού νιώθει κι εκείνος πως είναι οπαδός της ομάδας του, αντίκρισε την τρέλα του κόσμου που περίμενε να τον αγκαλιάσει κι αυτό έκανε και ο Κλοπ σαν... ποδοσφαιρικός πατέρας. Το αήττητο σερί «τρέχει» από πέρυσι και ολοένα αυξάνεται...  



Η τρέλα του Έλιοτ, η πατρική αγκαλιά του Κλοπ και ο κόσμος που έχει ελπίδα! (vids)

Οι «κόκκινοι» ήταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο, είδαν τον Χι – Τσαν να σκοράρει, τον Νέτο να κάνει ό,τι θέλει, αλλά όλο αυτό έπρεπε ν' αλλάξει.

Ο Κλοπ διαφοροποίησε πρόσωπα πολύ γρήγορα στο δεύτερο μέρος, αν και είδε τον Χάκπο στο 55' να ισοφαρίζει και αμέσως τον τράβηξε στον πάγκο για να περάσει στο ματς τους Νούνιες και Έλιοτ.

Η Λίβερπουλ περιόρισε το παιχνίδι στο μισό γήπεδο των «λύκων», έβγαλε στο χορτάρι κυρίαρχη συμπεριφορά και επιβολή έναντι του αντιπάλου, έπρεπε να κάνει μεγάλη υπομονή, όμως, με τον Άντι Ρόμπερτσον βρήκε τη λύση για την ανατροπή. Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Έλιοτ.

 

Ο τελευταίος έτρεξε αμέσως προς την εξέδρα να το χαρεί κι εκεί ο κόσμος του συλλόγου... δεν τον άφηνε από τα χέρια του! Οι οπαδοί του κλαμπ του λιμανιού βγάζουν πάθος βλέποντας την ομάδα τους να παραμένει αήττητη επί 16 παιχνίδια από την περασμένη σεζόν. Κατάφερε ν' αποδράσει ξανά από δύσκολη έδρα μετά την τρελή ανατροπή στο Νιούκαστλ και ανέβηκε έστω και για λίγη ώρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μέχρι η Σίτι να γράψει το 3-1 κόντρα στην Γουέστ Χαμ. 

 

Γιατί να μην ονειρευτούν οι «κόκκινοι» κάτι διαφορετικό για φέτος και να πιστέψουν στην διεκδίκηση του τίτλου από την ομάδα τους;

Τέτοια αντίδραση, τέτοιος χαρακτήρας, όπως αυτά τα στοιχεία που φανέρωσε το σύνολο του Κλοπ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Μολινό» κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια που συνήθως κρίνουν και την έκβαση της σεζόν.

Κι αυτό, διότι δεν είναι μόνο τα ντέρμπι που παίζουν τον τεράστιο ρόλο, αλλά και οι «ύπουλες» εξορμήσεις σε έδρες, όπως είναι και αυτή της Γουλβς.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης