Τρέλα για τον Τσάμπι Αλόνσο, τον θέλουν στη Λίβερπουλ οι οπαδοί! (vids)

Ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει τρομερά βήματα εξέλιξης και εδραίωσης στην προπονητική, η Μπάγερ Λεβερκούζεν εντυπωσιάζει παραμένοντας αήττητη και οι οπαδοί της Λίβερπουλ ονειρεύονται τον Ισπανό στην άκρη του πάγκου μόλις ολοκληρωθεί η εποχή του Κλοπ στο κλαμπ!  



Τρέλα για τον Τσάμπι Αλόνσο, τον θέλουν στη Λίβερπουλ οι οπαδοί! (vids)

Ο Αλόνσο έχει καταφέρει να εφαρμόσει όλα όσα έχει μάθει από τους προπονητές με τους οποίους συνυπήρξε στην καριέρα του στα «μεγαθήρια» από τα οποία πέρασε και των οποίων τη φανέλα τίμησε δεόντως.

Από την Λίβερπουλ του Μπενίτεθ, στην Ρεάλ του Μουρίνιο, στην Μπάγερν του Γκουαρδιόλα και τώρα, περπατά τη δική του διαδρομή στην προπονητική, έχοντας καταφέρει να κάνει την Λεβερκούζεν one team to watch.

Οι «ασπιρίνες» παρά το γκολ που δέχθηκαν από την Μπάγερν στο 86ο λεπτό, το βράδυ της Παρασκευής, δεν παράτησαν ποτέ το ματς και κατάφεραν να πάρουν βαθμό στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η die hard νοοτροπία του Αλόνσο έχει μεταδοθεί στους ποδοσφαιριστές του και όσα βλέπουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι τέτοια που τους κάνει να… ονειρεύονται!

Ο κόσμος των «κόκκινων» μέσω social media εκφράζει την ευχή να δει ξανά τον άλλοτε χαφ της ομάδας στο «Άνφιλντ» και αυτή τη φορά να δίνει…ρεσιτάλ από την άκρη του πάγκου, με το κλασσικό το κοστούμι, αφού έχει και στυλ, έχει και τρομερό ποδοσφαιρικό μυαλό.

«Είναι απίθανος ο τρόπος με τον οποίο διαβάζει το παιχνίδι» είχε αναφέρει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον νυν κόουτς της Λεβερκούζεν στο παρελθόν και είχε εκφράσει την σιγουριά του για την επιτυχία που θα μπορούσε να καταγράφει ο θρύλος της Ρεάλ όταν θ’ αποφάσιζε να γίνει κόουτς. Και εκείνα τα λόγια βγαίνουν αληθινά, με την Bundesliga να τον απολαμβάνει και να χαίρεται για την ισχύ που έχει προσφέρει ο Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερ.

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης