Μικέλ Αρτέτα, τι του έχεις κάνει: «Παράπονα η Λεβερκούζεν και ο Τσάκα… δεν αντιδρούσε!» (pic)

Σπουδαία ισοπαλία απέσπασε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, με τον Γκρανίτ Τσάκα να είναι εξαιρετικός και την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να συνεχίζει την αήττητη πορεία της στην Bundesliga. Άπαντες όμως σχολίασαν την αντίδραση του Ελβετού, όταν η ομάδα του είχε παράπονα από τον διαιτητή της συνάντησης!



Μικέλ Αρτέτα, τι του έχεις κάνει: «Παράπονα η Λεβερκούζεν και ο Τσάκα… δεν αντιδρούσε!» (pic)

Τρομερό τρολάρισμα των φίλων της Άρσεναλ στο twitter, αναφορικά με την αντιμετώπιση που έχει πλέον ο Γκρανίτ Τσάκα απέναντι στους διαιτητές, όταν κάτι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Προφανώς και θα μιλήσει, αλλά από εκεί και πέρα, δεν θα προβεί σε μία παρορμητική απόφαση, η οποία ενδεχομένως θα του στοιχίσει την κίτρινη κάρτα.

Βάζει τα χέρια πίσω από την πλάτη του και συνεχίζει τον διάλογο, πράγμα που έλαβε χώρα και στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Λεβερκούζεν.

Ο Ελβετός ήταν εξαιρετικός, η ομάδα του απέσπασε μία τρομερή ισοπαλία, με 2-2, στο φινάλε, στην έδρα των Βαυαρών, και ο Ελβετός ήταν… ήρεμος, παραμένοντας για 3η διαδοχική φορά αήττητος κόντρα στον Χάρι Κέιν!

Δημήτρης Μανάκος