Ξημέρωσε η νέα εποχή στην Έβερτον - Οριστική η πώληση των μετοχών!

Από το πρωί της Παρασκευής η Έβερτον περνά σε νέα εποχή, καθώς επισημοποιήθηκε η συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Μοσίρι στην εταιρεία 777 Partners!   



Ξημέρωσε η νέα εποχή στην Έβερτον - Οριστική η πώληση των μετοχών!

Ο Φαρχάντ Μοσίρι βρήκε επιτέλους τους ιδανικούς - τουλάχιστον στην θεωρία αυτή τη στιγμή και σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι - διαδόχους του στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των "ζαχαρωτών". 

Όντας μέτοχος από το 2016 και μεγαλομέτοχος από το 2018, ο απερχόμενος ιδιοκτήτης του κλαμπ του λιμανιού αποχωρεί πουλώντας τις μετοχές στην εταιρεία 777 Partners, η οποία λαμβάνει τον απόλυτο έλεγχο του συλλόγου με το 94,1% που απέσπασε. 

H 777 Football Group έχει εμπλακεί επίσης στις Τζένοα (100%), Βάσκο ντα Γκάμα (70%), Χέρτα Βερολίνου (64,7%), Σταντάρ Λιέγης (100%), Red Star στη Γαλλία (100%), Σεβίλλη (7,5%) και Melbourne Victory (70%)!

«Θεωρώ τη συγκεκριμένη εταιρεία την πιο αξιόπιστη και αυτό αποδείχθηκε από τις συζητήσεις μας που διήρκησαν αρκετό καιρό, ανάμεσα σε πολλές άλλες που κάναμε και με άλλες ενδιαφερόμενες πλευρές. Οι εποχές άλλαξαν και το ποδόσφαιρο πλέον δείχνει το δρόμο σε ό,τι αφορά την κατοχή των μετοχών από μεγάλες εταιρείες» ανέφερε ο Φαρχάντ Μοσίρι για το deal.  

Πλέον απομένει η έγκριση της συμφωνίας και από τις αρμόδιες Αρχές για να οριστικοποιηθεί η νέα τάξη πραγμάτων στην Έβερτον. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης