Από τον Shrek και το Toy Story, στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»: Οι ομάδες της Πρέμιερ το διασκεδάζουν! (vids)

Η Μπέρνλι είχε την πρωτοκαθεδρία, έφτιαχνε τα πιο ευφάνταστα βίντεο για να παρουσιάσει παίκτες, είχε εκμεταλλευτεί ακόμα και την… Barbie και ήρθε τώρα η Μάντσεστερ Σίτι να κάνει το δικό της πρώτο βήμα, με τον Κάιλ Γουόκερ αλά ΛΚεονάρντο Ντι Κάπριο.  



Από τον Shrek και το Toy Story, στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»: Οι ομάδες της Πρέμιερ το διασκεδάζουν! (vids)

Η Μπέρνλι του Βινσέν Κομπανί έχει πλέον την φήμη της ομάδας με τις πιο ωραίες και χιουμοριστικές ανακοινώσεις στις μεταγραφές.

Έχει αγγίξει και … παραποιήσει πολλές χαρακτηριστικές σκηνές Χολιγουντιανών ταινιών και ταινιών κινουμένων σχεδίων, με τρόπο που πραγματικά αξίζει τα εύσημα για την φαντασία και την εκτέλεση του πρότζεκτ.

Από τον Shrek, μέχρι το Toy Story, το Scary Movie, το Back to the Future και το Jurassic Park, οι «clarets» προσφέρουν ό,τι πιο ευχάριστο μπορεί να δει κανείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε ό,τι αφορά την οριστικοποίηση απόκτησης νέων ποδοσφαιριστών.

Τώρα, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το δικό της πρώτο βήμα με τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ», με τον Κάιλ Γουόκερ να μιμείται τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να δηλώσει την παραμονή του στο «Etihad» και την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το 2026.

Απολαύστε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης