Με Τσάμπιονς Λιγκ και μεταγραφές για τίτλο, οι γυναίκες της Γιουνάιτεντ έκαναν ιστορικό sold – out στα διαρκείας!

Ακόμα μια απόδειξη της τρομερής ανόδου του γυναικείου ποδόσφαιρου και της καλύτερης προβολής του! Το γυναικείο τμήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει ένθερμη στήριξη από τη νέα σεζόν, αφού κατεγράφη ιστορικό sold – out στις κάρτες διαρκείας που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού!  



Με Τσάμπιονς Λιγκ και μεταγραφές για τίτλο, οι γυναίκες της Γιουνάιτεντ έκαναν ιστορικό sold – out στα διαρκείας!

Μετά από την κατάληψη της 2ης θέση την περασμένη αγωνιστική περίοδο και την εξασφάλιση της παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο πήχης έχει ανέβει. Το ίδιο και οι απαιτήσεις.

Και μαζί με όλα αυτά, έχει ανέβει και ο αντίκτυπος που έχει πλέον η γυναικεία ομάδα των «κόκκινων διαβόλων». Και μάλιστα, δεν είχε γίνει καν η μεταγραφή της Παγκόσμιας Κυπελλούχου με την Ισπανία, Ιρένε Γκερέρο, που μετακόμισε στο Μάντσεστερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι γυναίκες της Γιουνάιτεντ είδαν τον αριθμό 4.052 που διατέθηκε στις κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το ιστορικό sold – out γέμισε το τμήμα αισιοδοξία, ενθουσιασμό, αλλά και απόλυτη αντίληψη των στάνταρ βάσει των οποίων θα πρέπει πλέον ν’ αποδίδουν οι παίκτριες στο χορτάρι!