Η Μπράιτον πραγματοποίησε το όνειρο της Ατλέτικο Μινέιρο: Πούλησε παίκτρια μετά από… 18 χρόνια!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση της Μπράιτον, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Τζόρελιν Καραμπαλί από την Ατλέτικο Μινέιρο. «Έγραψε» ιστορία η ομάδα της Βραζιλίας, που για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, πήρε χρήματα για τη μετακίνηση μίας παίκτριάς της σε άλλον σύλλογο!



 Η Μπράιτον πραγματοποίησε το όνειρο της Ατλέτικο Μινέιρο: Πούλησε παίκτρια μετά από… 18 χρόνια!

Την ενίσχυσή της με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει κανονικά η γυναικεία ομάδα της Μπράιτον, της οποίας μέλος αποτελεί φυσικά και η Βεατρίκη Σαρρή, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη της Women Super League.

Αισίως, το σύνολο της Μελίσα Φίλιπς ανακοίνωσε την απόκτηση της Κολομβιανής στόπερ, Τζόρελιν Καραμπαλί, η οποία αγωνιζόταν τον τελευταίο ένα χρόνο στην Ατλέτικο Μινέιρο της Βραζιλίας.

Πρόκειται για διεθνή κεντρικό αμυντικό, που έφτασε μέχρι και τον τελικό του Copa America με την χώρα της και πλέον, «έγραψε» ιστορία για την Μινέιρο, μιας και σηματοδότησε την πρώτη πώληση παίκτριας σε ολόκληρη την ιστορία της.

Πώς όμως συμβαίνει αυτό; Η γυναικεία ομάδα της Ατλέτικο Μινέιρο έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά το 2005, αλλά έπαψε να υφίσταται λόγω οικονομικών προβλημάτων το 2012.

Αναδιοργανώθηκε και επανεμφανίστηκε ξανά πριν από πέντε χρόνια και στα 15 χρόνια αθροιστικά της «ζωής» της, δεν είχε πάρει ποτέ χρήματα από μεταγραφή παίκτριά της.

Εν τέλει, το όνειρό της έγινε πραγματικότητα, με την Μπράιτον να την βοηθά να «σπάσει» την εν λόγω παράδοση και να πουλήσει για πρώτη φορά ιστορικά!

Δημήτρης Μανάκος