Μπέλιγχαμ: Αν τα κάνει όλα αυτά στα 20 του, πόσα μπορούμε περιμένουμε από εκείνον; (vids)

Το όνομα των ημερών. Ο ποδοσφαιριστής που έχει κάνει τον κόσμο σε Μαδρίτη και Αγγλία ν’ αναρωτιέται για το πόσο… ταλέντο χωράει σε έναν ποδοσφαιριστή. Και ειδικά από τη στιγμή που εκείνος είναι μόλις 20 ετών! Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που δεν εξηγείται. Απλά τον απολαμβάνεις!  



Μπέλιγχαμ: Αν τα κάνει όλα αυτά στα 20 του, πόσα μπορούμε περιμένουμε από εκείνον; (vids)

Ο νεαρός χαφ των «τριών λιονταριών» με γκολ και ασίστ στο ιστορικό, φιλικό ντέρμπι με την Σκωτία στην Γλασκώβη το βράδυ της Τρίτης, υπέγραψε ακόμα ένα παιχνίδι, είτε αυτό αφορούσε τις υποχρεώσεις του σε συλλογικό επίπεδο, είτε σε αυτό των εθνικών ομάδων.

Με απίστευτη ψυχραιμία, με ταχύτατη σκέψη, με κινήσεις που φαντάζουν απλές, αλλά είναι αρκετές για να νικήσουν τον αντίπαλο, ο υψηλόσωμος μέσος έχει ήδη πάει σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι του.

 

 

Στη νικηφόρα (3-1) κόντρα με τους Σκωτσέζους αναδείχθηκε ξανά Man of the Match κι αυτό ήταν το 4ο ατομικό βραβείο που παραλαμβάνει ως ο κορυφαίος του αγωνιστικού χώρου σε 6 επίσημες αναμετρήσεις την τρέχουσα σεζόν! Έχει 6 γκολ σε 6 παιχνίδια με Ρεάλ και εθνική ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Το «Μπερναμπέου» έμαθε για τα καλά τ’ όνομά του, όμως, όλος ο κόσμος έμαθε για τα καλά τον πανηγυρισμό του που έχει γίνει viral και τον οποίο αρχίζουν να μιμούνται αρκετοί άλλοι αθλητές.

 

 

Ο Τζουντ ανοίγει τα χέρια του, στέκεται μπροστά στο κοινό, είτε είναι της δικής του ομάδας, είτε του αντιπάλου, απολαμβάνει τις στιγμές του και είναι σαν να υπόσχεται ακόμα περισσότερα και καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Και όταν μιλάμε για μέλλον, λέμε για πολλά χρόνια! Αυτό το παιδί είναι απλά 20 ετών! Και τώρα είναι που ο ενθουσιασμός του βρίσκεται στο πικ του, αλλά θα πρέπει να διαχειριστεί και όσα λέγονται και γράφονται για εκείνον.

Οι συγκρίσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Από τον Πολ Γκασκόιν μέχρι και τον… Ζινεντίν Ζιντάν. Δίπλα σε τέτοια «θηρία» μπαίνει τ’ όνομα του Μπέλινγχαμ. Κι αν καταφέρει να κρατήσει και τα δυο του πόδια στο έδαφος, «πετώντας» μονάχα όταν θ’ ακουμπάει το χορτάρι, αυτό το παιδί θα γράψει τρομερή ιστορία. Κι εμείς θα τον απολαμβάνουμε.