Η υποτίμηση οπαδών της Μαρσέιγ για ΑΕΚ και Μπράιτον: «Η μία έχει απλά καλή έδρα, την άλλη δεν την… ξέραμε καν!»

Μπορεί η Μαρσέιγ να αποκλείστηκε από ελληνική ομάδα, για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League, όμως οι φίλοι της εξακολουθούν να αισθάνονται πολύ ανώτεροι των αντιπάλων τους. Σέβονται πολύ τον Άγιαξ και δεν τον βάζουν στην συζήτηση, δεν συμβαίνει το ίδιο με ΑΕΚ και Μπράιτον…



Η υποτίμηση οπαδών της Μαρσέιγ για ΑΕΚ και Μπράιτον: «Η μία έχει απλά καλή έδρα, την άλλη δεν την… ξέραμε καν!»

Λιγότερο από 10 ημέρες εκκρεμούν πλέον για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Europa League, με την Μπράιτον να συναντά την ΑΕΚ, τον Άγιαξ και τη Μαρσέιγ, σε έναν εκ των δυσκολότερων ομίλων της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα θα αποτελέσει τον «παρθενικό» αντίπαλο των «γλάρων» εκτός Αγγλίας και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι προετοιμάζει την Μπράιτον για ένα ιδιαίτερο ματς, κόντρα στην πρωταθλήτρια της χώρας μας.

Αν επιχειρήσει κάποιος να αναζητήσει σχόλια φίλων της Μπράιτον για την ΑΕΚ, θα αντιληφθεί πως σέβονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και δεν γνωρίζουν πολλά για αυτήν.

Από την άλλη πλευρά, οι Γάλλοι φαντάζουν ιδιαίτερα «αφοπλιστικοί» στην κριτική τους, αναγνωρίζοντας ως βασικό τους αντίπαλο τον Άγιαξ και υποτιμώντας σε μεγάλο βαθμό την αγγλική και την ελληνική ομάδα.

Το χαρακτηριστικότερο tweet όλων μοιάζει αρκετά υποτιμητικό για αμφότερες, με Γάλλο φίλο της Μαρσέιγ να επισημαίνει πως η ΑΕΚ έχει μία δυνατή έδρα αλλά τίποτα περισσότερο, τη στιγμή που η Μπράιτον δεν ήταν καν γνωστή πριν από μερικά χρόνια και αρκετοί δεν γνώριζαν πως αγωνιζόταν στην Premier League.

Απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου… Ούτως ή άλλως, η Μαρσέιγ είναι η ομάδα που αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό πριν από ένα μήνα, για να βρεθεί εν συνεχεία στην κλήρωση των ομίλων του Europa League!

Δημήτρης Μανάκος