Ο άνθρωπος που ανακάλυψε πρώτος την «γκάφα» της ΕΠΟ: «Νομίζω πως κάνατε λάθος με Τσιμίκα και Σιώπη!»

Απίθανη «γκάφα» της EΠΟ, με έναν Πορτογάλο με αγγλική υπηκοότητα να αντιλαμβάνεται πρώτος πως κάτι πάει λάθος. Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης και Μάνταλος, θα μπορούσαν να έχουν αγωνιστεί κανονικά για την Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Γιβραλτάρ!



Ο άνθρωπος που ανακάλυψε πρώτος την «γκάφα» της ΕΠΟ: «Νομίζω πως κάνατε λάθος με Τσιμίκα και Σιώπη!»

Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ είχαν την εντύπωση ότι οι Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης ήταν τιμωρημένοι, μετά τις κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν στο παιχνίδι με την Ολλανδία.

Ωστόσο, υπέπεσαν σε μία απίστευτη γκάφα, αφού και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα συμμετοχής. Στην ΕΠΟ δεν είχαν ενημερωθεί σωστά με τον σχετικό κανονισμό της UEFA, που αναφέρει ότι ένας παίκτης που αγωνίζεται στα προκριματικά του EURO 2024 τιμωρείται με μία αγωνιστική, εφόσον συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

Εν τέλει, άπαντες είχαν δύο και ο πρώτος που το ανακάλυψε ήταν ένας Άγγλος, ο Γιέβαν Γιεγιαράτναμ, που εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία και είναι διευθυντής στην Abelson Odds.

Αυτός επισήμανε πρώτος την «γκέλα» των Ελλήνων, γράφοντας πως δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά νομίζει πως κάτι δεν βαίνει σωστά. Και φυσικά είχε δίκιο…

Δημήτρης Μανάκος