Γουόκερ: Ποτέ κανείς Άγγλος διεθνής δεν περίμενε τόσο πολύ για να βρει δίχτυα!

Ο Κάιλ Γουόκερ το είχε στο μυαλό του, αλλά ίσως κι εκείνος να είχε αρχίσει να πιστεύει πως απλά δεν ήταν γραφτό του. Και ξαφνικά... γκολ! Ακόμα κι αν χρειάστηκε να περιμένει περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλον έχει βρει δίχτυα με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο, ο φουλ μπακ της Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον στόχο και έσπασε το ρόδι!  



Γουόκερ: Ποτέ κανείς Άγγλος διεθνής δεν περίμενε τόσο πολύ για να βρει δίχτυα!

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν νικηφόρο (1-1 με τους Ουκρανούς), όμως, επέτρεψε στην Αγγλία να παραμείνει αήττητη στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024 μετά και το ματς στο Βρότσλαβ, κάνοντας απόλυτο κουμάντο για την πρόκριση στην τελική φάση του τουρνουά.

Ο Κάιλ Γουόκερ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά στην καριέρα του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έγινε ο υπ' αριθμόν 450 διεθνής ποδοσφαιριστής των “τριών λιονταριών” που σημειώνει γκολ, αλλά... έπρεπε να κάνει πολλή υπομονή!

Οι 77 εμφανίσεις που χρειάστηκε να καταγράψει μέχρι να πετύχει το πρώτο του τέρμα, είναι οι περισσότερες που έχει χρειαστεί οποιοδήποτε άλλο μέλος της Αγγλίας στα χρονικά για ν' ανοίξει λογαριασμό!