Η Γιουνάιτεντ έχει τους κορυφαίους σκόρερ στα προκριματικά του Euro 2024! (vid)

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ με το γκολ του απέναντι στην Κύπρο με τα χρώματα της Σκωτίας, μπήκε στην παρέα των πρώτων σκόρερ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024 μέχρι και αυτή τη στιγμή. Εκεί βρίσκεται και ο Ράσμους Χόιλουντ αν και δεν βρήκε δίχτυα κόντρα στο Σαν Μαρίνο, ενώ, έχει μεγάλη ευκαιρία ο νυν... Βαυαρός, Χάρι Κέιν ενόψει του αποψινού ματς με τους Ουκρανούς.  



Η Γιουνάιτεντ έχει τους κορυφαίους σκόρερ στα προκριματικά του Euro 2024! (vid)

Ο ΜακΤόμινεϊ συνέβαλε στο τελικό 3-0 των Σκωτσέζων απέναντι στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας μάλιστα και την ασίστ στο τρίτο γκολ της εθνικής ομάδας της χώρας του, ανταποδίδοντας τη δημιουργία στον ΜακΓκιν. Ο Πόρτεους είχε πετύχει γκολ ενδιάμεσα και από το πρώτο ημίωρο οι Βρετανοί είχαν φτάσει στο αποτέλεσμα του ματς της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών.

Ο Ράσμους Χόιλουντ είχε παίξει μια μέρα νωρίτερα με την εθνική ομάδα της Δανίας στο 4-0 επί του Σαν Μαρίνο και μπήκε με αλλαγή στο παιχνίδι, αποτυγχάνοντας να βρει δίχτυα. Το παιχνίδι, άλλωστε, είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Έρικσεν που έκανε... χατ-τρικ στις ασίστ.

Ο χαφ και ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ έχουν από 6 τέρματα σε αυτή την προκριματική φάση του Euro 2024 και μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου βρίσκονται στην κορυφή των σκόρερ, ενώ, ακολουθεί στα 5 τέρματα ο Χάρι Κέιν που έχει ευκαιρία απόψε κόντρα στους Ουκρανούς, ώστε είτε να συμπεριληφθεί ανάμεσα στους πρώτους είτε να τους ξεπεράσει!