Ο πιο ώριμος και αποτελεσματικός Ράσφορντ δεν άξιζε να είναι στους 30 της Χρυσής Μπάλας;

Ο Μάρκους Ράσφορντ τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του για να βοηθήσει την Γιουνάιτεντ περισσότερο από ποτέ και να κάνει τη διαφορά στην πρώτη σεζόν του Έρικ Τεν Χαγκ, όμως, δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε καν στους 30 της Χρυσής Μπάλας!  



Ο πιο ώριμος και αποτελεσματικός Ράσφορντ δεν άξιζε να είναι στους 30 της Χρυσής Μπάλας;

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να σταματήσει τις δικαιολογίες, να προσέξει περισσότερο τον εαυτό του, να έχει στοχοπροσήλωση σε όσα θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των «κόκκινων διαβόλων» και η συμβολή του ήταν καθοριστική στην επιστροφή στους τίτλους έπειτα από έξι χρόνια.

Επιπλέον, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να βρεθεί πάλι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον «Ράσι» να έχει συμμετοχή σε 41 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο και να πανηγυρίζει το Λιγκ Καπ στον τελικό με τη Νιούκαστλ.

Όντας ο πιο ώριμος εαυτός του, τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και πνευματικά ως άνθρωπος για τις σωστές προτεραιότητες και τους σωστούς τρόπους επίτευξης των στόχων του, ο Μάρκους Ράσφορντ πιθανότατα θα άξιζε μια θέση, τουλάχιστον στους 30, της Χρυσής Μπάλας που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης.

Είναι μόλις 25 ετών, έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι και το 2028, θέλει να γίνει ηγέτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει να βάλει τ’ όνομά του στις εποχές της αναγέννησης της ομάδας σε ό,τι αφορά τους τίτλους που τόσο πολύ έχουν λείψει στη μετά – Φέργκιουσον εποχή, αλλά φαίνεται ότι όλα αυτά δεν λήφθηκαν υπόψιν για το Ballon d’ Or.