Νιούκαστλ: Η «πεντάρα» της πρεμιέρας έφερε τρεις ήττες, τις οποίες πέρυσι είχε φτάσει... τον Μάρτιο!

Μετά το εκρηκτικό φετινό ξεκίνημα, η Νιούκαστλ είδε τρεις φορές τους αντιπάλους της να φεύγουν χαμογελαστοί από το γήπεδο μετά από αναμέτρηση μαζί της. Και αυτό είναι κάτι που φέτος μπήκε απλά ο Σεπτέμβρης για να συμβεί, ενώ, την περασμένη σεζόν χρειάστηκε... να μπει ο Μάρτης!  



Νιούκαστλ: Η «πεντάρα» της πρεμιέρας έφερε τρεις ήττες, τις οποίες πέρυσι είχε φτάσει... τον Μάρτιο!

Οι “καρακάξες” χρειάζονταν αυτό το διάλειμμα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, από τη στιγμή που ο Έντι Χάου έπρεπε να βρει τον τρόπο ν' ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και να βρει λύσεις στα προβλήματα που είχαν προκύψει.

Κι αν η ήττα από τη Λίβερπουλ με τα γκολ του Νούνιες στο φινάλε ήρθε παντελώς απροσδόκητα και ήταν μια από εκείνες τις μέρες που ελάχιστα πράγματα μπορούν να εξηγηθούν, δεν ίσχυσε το ίδιο και για το 3-1 από την Μπράιτον με το χατ-τρικ του 18χρονου, Έβαν Φέργκιουσον.

Η Νιούκαστλ έχει ήδη τρεις ήττες στο φετινό πρωτάθλημα και απλά μπήκε ο Σεπτέμβρης.

Για να συμβεί αυτό, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έπρεπε να φτάσει... ο Μάρτιος του 2023!

Μάλιστα, η πρώτη ήττα είχε σημειωθεί στο “Άνφιλντ” με το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις, στις 31 του Αυγούστου, το δεύτερο στραβό αποτέλεσμα ήρθε... τον Φεβρουάριο του 2023, πάλι σε ματς με την Λίβερπουλ στο St. James' Park (2-0), ενώ, η τρίτη ήττα ήρθε στο 2-0 από την Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad στις 04/03.

Και για να γίνει ακόμα χειρότερη η φετινή επίδοση, η Νιούκαστλ πέρυσι είχε μόλις 5 ήττες... σε ολόκληρο το πρωτάθλημα!

Κώστας Ζάλιαρης