Ο Μάντισον είναι ο πιο αποτελεσματικός χαφ της Πρέμιερ: «Λατρεύω αυτή την ομάδα»! (vid)

Σαν να του έδωσε ακόμα πιο μεγάλη πνοή ο Άγγελος Ποστέκογλου στην Τότεναμ κι όχι απλά μετέφερε στο Λονδίνο τα όσα σημαντικά έκανε στην Λέστερ, αλλά ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδό του! Ο Τζέιμς Μάντισον απολαμβάνει τη θητεία του στα “σπιρούνια” και αυτή τη στιγμή είναι ο πιο αποτελεσματικός χαφ του πρωταθλήματος!  



Ο Μάντισον είναι ο πιο αποτελεσματικός χαφ της Πρέμιερ: «Λατρεύω αυτή την ομάδα»! (vid)

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός φυσικά πρόσφερε ό,τι περισσότερο και καλύτερο μπορούσε στο παιχνίδι με την Μπέρνλι το απόγευμα του Σαββάτου, ακόμα κι αν το σύνολο του “Άνγκε” είδε την ομάδα του Βινσέν Κομπανί να παίρνει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ.

Συπεριλήφθηκε ανάμεσα στους σκόρερ, δίχως φυσικά να πάρει την λάμψη του Χέουνγκ – Μιν Σον που έφτασε στο χατ-τρικ και από πολλούς χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή η καλύτερη μεταγραφή που έγινε στο κορυφαίο πρωτάθλημα το φετινό καλοκαίρι.

Ο Μάντισον από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου είναι ο μέσος με την μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ στην Λίγκα, συνεχίζει να επιδεικνύει τα τρομερά τελειώματα, όπως το έκανε και στο τρίτο από τα πέντε γκολ των “σπιρουνιών” στο Turf Moor, ενώ, όσο περνάει ο “καιρός” δένεται όλο και πιο πολύ με τους συμπαίκτες του.

Δίνει το έναυσμα για την ένταση στις επιθέσεις της ομάδας, παρασύρει τους γύρω τους σε πιο υψηλό τέμπο, κάνει συνεχείς κινήσεις και μαζί του, η Τότεναμ μοιάζει να έχει μπει σε μια πολύ θετική τροχιά. Φυσικά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας έχουν “κουμπώσει” με τον τρόπο τους και τις αρμοδιότητές τους, ωστόσο, ο Μάντισον, αυτή τη στιγμή, είναι μια μεγάλη ατραξιόν για τους Λονδρέζους και μια τρομερή μονάχα για τον Ποστέκογλου.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης