Η δυάδα του England365 από τη League One και το… μπόνους!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για το Σάββατο (02/09), με δύο προτάσεις από τη League One και μία… μπόνους!



Η δυάδα του England365 από τη League One και το… μπόνους!

O Big Ben είναι και πάλι εδώ και μας δίνει την εκτίμησή του για τα ματς του Σαββάτου (02/09) από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Δύο είναι οι επιλογές μας και αυτή την εβδομάδα, με φόντο το πρώτο απόλυτο. Θα στηρίξουμε την Πόρτσμουθ απέναντι στην Πιτέρμπορο, τη στιγμή που θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να «σπάσει» η «κατάρα» και η Τσέλτεναμ να πανηγυρίσει το πρώτο της γκολ στην κατηγορία. Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα

Πώς φτάνουμε όμως σε αυτό το σημείο; Ξεκινάμε από το Πόρτσμουθ – Πιτέρμπορο. Πρόκειται για δύο ομάδες που τέθηκαν αντιμέτωπες και μεσοβδόμαδα, με φόντο την πρόκριση στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, σε ένα ματς που συνέβησαν… κυριολεκτικά τα πάντα, ώστε η φιλοξενούμενη να είναι εκείνη που θα συνεχίσει στον θεσμό.

Η Πιτέρμπορο προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς, ισοφαρίστηκε δικαίως, έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές και διατήρησε την μπάλα στην κατοχή της, στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης, στο… 24%. Και όμως, δεν το «πλήρωσε», με τη γηπεδούχο να κρίνεται εξαιρετικά άστοχη, με συνέπεια να οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Και εκεί, η Πόρτσμουθ βρήκε τον τρόπο να «αυτοκτονήσει». Ήταν αυτή που είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς με την 5η εκτέλεση, αστόχησε, αστόχησε και στην επόμενη και… έχασε. Ώρα για… εκδίκηση, σε απόδοση μεγαλύτερη του 2.00.

Όσον αφορά το Τσέλτεναμ – Μπάρνσλεϊ; Η γηπεδούχος είναι «ουραγός» και αποτελεί τη μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Δεν έχει σκοράρει, αντιμετωπίζει ζητήματα στη δημιουργία, δεν πείθει αμυντικά, αλλά κάποια στιγμή, θα έρθει η ώρα που θα «σπάσει» η κατάρα. Και αυτό θεωρούμε πως μπορεί να συμβεί απέναντι στην Μπάρνσλεϊ των τεσσάρων G/G στις πέντε πιο πρόσφατες εξορμήσεις της.

Το συνιστά και η παράδοση άλλωστε, με τη φιλοξενούμενη να έχει πανηγυρίσει τρία «διπλά» σε ισάριθμα ματς στο «σπίτι» της Τσέλτεναμ, με τα δύο από τα τρία πάντως να είναι αμφίσκορα.

Πάμε λοιπόν με αυτή τη λογική, στηρίζουμε το G/G στο Τσέλτεναμ – Μπάρνσλεϊ και «πληρωνόμαστε».

Θέλετε και ένα μπόνους από την Premier League; Να μην ηττηθεί η Μπράιτον από τη Νιούκαστλ στο «Άμεξ»!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(17:00) Πόρτσμουθ – Πιτέρμπορο 1

(17:00) Τσέλτεναμ – Μπάρνσλεϊ G/G)

(19:30) Μπράιτον – Νιούκαστλ 1Χ