Ο Κούπερ «ένωσε» ξανά τα «παιδιά» του από το 2017, στη Νότιγχαμ Φόρεστ! (vid)

Ο Καλούμ Χάντσον - Οντόι αποχαιρέτησε οριστικά την Τσέλσι, έκλεισε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του και τώρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα βρίσκεται ξανά στο πλευρό του Μόργκαν Γκιμπς - Γουάιτ, με τον οποίο είχαν στεφθεί Παγκόσμιοι Κυπελλούχοι το 2017! 



Ο Κούπερ «ένωσε» ξανά τα «παιδιά» του από το 2017, στη Νότιγχαμ Φόρεστ! (vid)

Ο Στιβ Κούπερ κατάφερε να... ξαναγεμίσει το ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ και να ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια για μεταγραφές, κάνοντας τρομερά πράγματα και κατά την τελευταία μέρα της διορίας για το καλοκαίρι του 2023. 

Ανάμεσα στους πολλούς που μετακινήθηκαν στο City Ground την Παρασκευή, ήταν και ο Καλούμ Χάντσον - Οντόι που γύρισε σελίδα στην καριέρα του και έβγαλε οριστικά πλέον τα μπλε της Τσέλσι. 

Ο ¶γγλος επιθετικός θα συναντήσει στη νέα ποδοσφαιρική "στέγη" του, τον Μόργκαν Γκιμπς - Γουάιτ, με τον οποίο πριν από 6 χρόνια, είχαν σηκώσει παρέα του Παγκόσμιο Κύπελλο της ηλικιακής κατηγορίας κ-17! 

Με τον Στιβ Κούπερ στην άκρη του πάγκου, τότε, τα νεαρά "λιοντάρια" είχαν φτάσει στο τελικό 5-2 επί των Ισπανών, με τον Γκιμπς - Γουάιτ να ισοφαρίζει προσωρινά σε 2-2, τον Οντόι να κάνει την ασίστ για το 3-2 και να διαμορφώνει εκείνος το τελικό 5-2 της αναμέτρησης! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης