Μπορεί κάποιος να σταματήσει τη Γουέστ Χαμ; «Χάλασε» και τα… εγκαίνια της Λούτον! (vids)

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται τη δεδομένη χρονική η Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Λούτον και συνεχίζει απτόητη στην Premier League. Τρίτη διαδοχική επικράτηση, «χάλασε» και τα εγκαίνια της Λούτον στο γήπεδό της, «χρυσοί» σκόρερ Μπόουεν και Ζούμα.



Μπορεί κάποιος να σταματήσει τη Γουέστ Χαμ; «Χάλασε» και τα… εγκαίνια της Λούτον! (vids)

Το έκανε με την Τσέλσι, απέδειξε απέναντι στην Μπράιτον πως δεν βρίσκεται τυχαία στις πρώτες θέσεις της Premier League και το καλό «τρίτωσε» και απέναντι στη Λούτον, με τη Γουέστ Χαμ να επικρατεί με 2-1, στα εγκαίνια του γηπέδου της «νεοφώτιστης» στην Premier League.

Προσπάθησε και πάλεψε η Λούτον, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να μετουσιώσει τις στιγμές της σε γκολ, με συνέπεια η πιο έμπειρη και κυνική Γουέστ Χαμ να την τιμωρήσει.

Ο Μπόουεν έκανε το 1-0 στο 37ο λεπτό και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «σφυριών» μετά το 1930 που σκοράρει σε τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ακολούθησε το ακυρωθέν γκολ του Έμερσον με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες εξαργύρωσε ιδανικά την υπεροχή της, πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90’.

Ο Ζούμα έκανε το 2-0 με εξαιρετική κεφαλιά και παρότι η Λούτον μείωσε στο 92’, ήταν αργά.

Ο Άντερσεν έκανε το 2-1, αλλά ο χρόνος δεν ήταν επαρκής και κάπως έτσι, η 3η συνεχόμενη νίκη της φιλοξενούμενης στο πρωτάθλημα, είναι γεγονός, με συνέπεια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δημήτρης Μανάκος