Το πισωγύρισμα της Τότεναμ με Ποστέκογλου, είχε πικρία που όμοιά της βρισκόταν στο … 1979!

Ο αποκλεισμός της Τότεναμ στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Φούλαμ, σήμανε ακόμα μια χαμένη ευκαιρία για τίτλο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και με τον Άγγελο Ποστέκογλου να έχει καταφέρει να ισορροπήσει την κατάσταση στην ομάδα, το πισωγύρισμα αυτό και η απώλεια ενός στόχου έφερε στην επιφάνεια την προ 44 ετών πικρία.  



Το πισωγύρισμα της Τότεναμ με Ποστέκογλου, είχε πικρία που όμοιά της βρισκόταν στο … 1979!

Ο «Άνγκε», αποδεδειγμένα, έχει προσφέρει πνοή στα «σπιρούνια» στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, με την ομάδα να έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο άνεμος που πνέει στο αγωνιστικό κομμάτι είναι τέτοιος που φανερώνει μια σοβαρότητα και μια φρεσκάδα που ήταν απαραίτητα στοιχεία για να ορθοποδήσει το κλαμπ, μόνο που η αναποδιά της Τρίτης μπορεί να χαρακτηριστεί ένα μικρό πισωγύρισμα.

Ο αποκλεισμός στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ ήρθε για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια! Ακόμα κι αν ο Ριτσάρλισον ισοφάρισε όταν για λίγο η Φούλαμ έμεινε με 10 παίκτες για να… βρει καινούργιο παπούτσι ο Τετέ όταν του χάλασε, στα πέναλτι οι «cottagers» ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Την προηγούμενη φορά, βέβαια, ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκείνη που σταμάτησε την πορεία της Τότεναμ στην ίδια φάση, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επικρατούν 3-1 στο δεύτερο παιχνίδι μετά το εις βάρος τους 2-1 από το πρώτο ματς και να στέλνουν εκτός τουρνουά τους Λονδρέζους.

Κώστας Ζάλιαρης