Η Παρασκευή που ονειρεύεται ο Dinos: Λούτον και… Μαυροπάνος «γράφουν» ιστορία την ίδια ημέρα!

Πριν από μία πενταετία, «έγραφε» ιστορία στο πλάι του Αρσέν Βενγκέρ. Πριν από μερικές ημέρες, έγινε ο τρίτος Έλληνας που επιστρέφει στην Premier League, ενώ ενδιάμεσα έχει μεσολαβήσει μεταγραφή σε άλλο πρωτάθλημα. Πλέον, ο Ντίνος Μαυροπάνος αναμένει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη Γουέστ Χαμ, την ημέρα που η Λούτον θα δίνει τη δική της γιορτή!



 Η Παρασκευή που ονειρεύεται ο Dinos: Λούτον και… Μαυροπάνος «γράφουν» ιστορία την ίδια ημέρα!

«Πότε θα κάνει ο Ντίνος Μαυροπάνος το ντεμπούτο του με τη Γουέστ Χαμ;». Ερώτηση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας τις τελευταίες ώρες και μετά την ανάρτηση των «σφυριών», με τον Έλληνα στόπερ να προπονείται κανονικά με το club.

Η απάντηση μοιάζει… δεδομένη. Την Παρασκευή, στην 4η αγωνιστική της Premier League, στην 1η Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Λούτον, με τον Έλληνα στόπερ να γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής από τη χώρα μας, που θα αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση των Λονδρέζων ιστορικά.

Έχασε το ματς με την Μπράιτον, πλέον φαντάζει διαθέσιμος και αν αυτό συμβεί, ο Μαυροπάνος θα «γράψει» για δεύτερη φορά τη δική του ιστορία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η πρώτη έλαβε χώρα πριν από μία πενταετία, όταν έγινε ο τελευταίος παίκτης που έκανε ντεμπούτο υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η δεύτερη αναμένεται σε 64 ώρες από σήμερα, με τον «Dinos», όπως ο ίδιος επισήμανε πως θέλει να τον αποκαλούν, να συνδυάζει το ντεμπούτο του με μία ιδιαίτερη ημέρα της Λούτον.

Και αυτό διότι για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι «νεοφώτιστοι» θα δώσουν εντός έδρας ματς στην Premier League. Έπαιξαν με την Μπράιτον, έπαιξαν με την Τσέλσι, σκόραραν μία φορά και πλέον, οι «πύλες» του «Κένιλγουορθ Ρόουντ» ανοίγουν και επίσημα.

Και ο Ντίνος Μαυροπάνος θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αντιμετωπίσει τη Λούτον στην Premier League, όντας ένας από τους τρεις «δικούς» μας παίκτες, που έφυγαν από το «Νησί» και επέστρεψαν σε άλλον σύλλογο!

Δημήτρης Μανάκος