Τριάδα με απόδοση μεγαλύτερη του… οκτώ από τη League One!

Διαβάστε τις προτάσεις του England365 για τις αναμετρήσεις της League One, στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αγγλίας.  



Τριάδα με απόδοση μεγαλύτερη του… οκτώ από τη League One!

Τρεις αναμετρήσεις έχει επιλέξει το England365, με φόντο την 5η αγωνιστική της League One και σας τις παρουσιάζει.

Έξετερ - Ρέντινγκ

Δεν πρόκειται δεδομένα για μία αναμέτρηση που βλέποντάς την, μπορεί κάποιος να διακρίνει φαβορί. Αυτό είναι δεδομένο. Η Έξετερ είναι εξαιρετικά ασταθής ως ομάδα, αλλά προέρχεται από μία σημαντική νίκη επί της Καρλάιλ με 2-0, τη στιγμή που η Ρέντινγκ αρχίζει να δικαιώνει στο έπακρο τη σκληρή δουλειά που κάνει στο «τιμόνι» της ο εξαιρετικός Ρούμπεν Σέλες.

Στην προκειμένη περίπτωση, θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρότι αποτελούν μία από τις νεότερες ομάδες σε μέσο όρο στο πρωτάθλημα, αξίζουν τον σεβασμό μας. Θα πάμε λοιπόν με το Χ2 ως διπλή ευκαιρία σε απόδοση της τάξεως του 1.80, θεωρώντας πως οι δύο διαδοχικές νίκες της Ρέντινγκ, με clean sheet, της έχουν δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται.

Μπέρτον – Μπόλτον

Η αλήθεια είναι πως όποιος έχει εικόνα από την αναμέτρηση της Μπόλτον με τη Γουίγκαν και πολύ δε περισσότερο από το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένα δεν θα καταλάβει την επιλογή μας.

Η Μπόλτον ηττήθηκε με κάτω τα χέρια, με 4-0, σε ματς που λογίζεται ως ντέρμπι. Γιατί να την εμπιστευτούμε, από τη στιγμή που η Γουίγκαν μετέβη στο «σπίτι» της και επικράτησε με 4-0, για δεύτερη διαδοχική σεζόν, για πρώτη φορά στην ιστορία της;

Οι λόγοι είναι δύο. Το γεγονός πως η Μπέρτον αποτελεί μία κακή ομάδα ως στιγμής, δεν έχει πείσει κανέναν και σκοράρει με το… σταγονόμετρο. Ο δεύτερος και πιο σημαντικός όμως είναι η απόδοση του «διπλού». Η νίκη της ομάδας του Ίαν Έβατ «πληρώνει» στο 1.95.

Πιτέρμπορο - Ντέρμπι

Αν μέσα σε όλα αυτά, προσθέσουμε και τον άσο της Πιτέρμπορο με την Ντέρμπι, τότε έχουμε τρία εξαιρετικά ματς, τα οποία μας δίνουν μεγαλύτερη απόδοση από οκτώ στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να βγάλουν αντίδραση οι γηπεδούχοι και η αναμέτρηση με τη «ντεφορμαρισμένη» Ντέρμπι ενδείκνυται για ποντάρισμα.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(17:00) Πιτέρμπορο – Ντέρμπι 1

(17:00) Μπέρτον – Μπόλτον 2

(17:00)  Έξετερ – Ρέντινγκ Χ2 (διπλή ευκαιρία)