Μπράιτον, Σίτι και... ίσως άλλη μια θα έχουν το απόλυτο μετά από δυο αγωνιστικές!

Να που η Πρέμιερ Λιγκ από την αρχή δείχνει τα δόντια της και οι 20 ομάδες αντιλαμβάνονται την δυσκολία και τις προκλήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος! Στο φινάλε της 2ης αγωνιστικής, ο μάξιμουμ αριθμών των συλλόγων που θα έχουν συνεχίσει με το απόλυτο θα είναι μόλις τρεις, ανάλογα με ό,τι θα συμβεί στο ματς της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας!  



Μπράιτον, Σίτι και... ίσως άλλη μια θα έχουν το απόλυτο μετά από δυο αγωνιστικές!

Από τα σημερινά (20/08) παιχνίδια, καμία από τις τέσσερις αντιπάλους που θα μπουν στο γήπεδο δεν θα έχουν καταφέρει να πάρουν το απόλυτο των βαθμών έπειτα από τα πρώτα δυο παιχνίδια τους στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Τσέλσι με την Γουέστ Χαμ έχουν το μεταξύ τους ντέρμπι του Λονδίνου, με αμφότερες να έχουν πάρει έναν βαθμό στην πρεμιέρα, ενώ, η Άστον Βίλα του Έμερι που διαλύθηκε με το 5-1 από την Νιούκαστλ, υποδέχεται την Έβερτον που είχε ηττηθεί από την Φούλαμ.

Κάπως έτσι, οι Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι μοναδικές ομάδες με το 2x2 αυτή τη στιγμή στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με τους “πολίτες” να φτάνουν κοντά σε κακό αποτέλεσμα, αλλά να γλιτώνουν χάρη στο γκολ του Άλβαρες απέναντι στη Νοιούκαστλ.

Το βράδυ της Δευτέρα θα φανεί αν οι “γλάροι” και οι Πρωταθλητές θα είναι τα μόνα κλαμπ με το απόλυτο, ανάλογα με την κατάληξη του ματς της Κρίσταλ Πάλας με την Άρσεναλ στο Selhurst Park. Οι “αετοί” είχαν επιβληθεί 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και οι “κανονιέρηδες” πήραν το “τρίποντο” με το 2-1 απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ πριν από μια εβδομάδα.

Κώστας Ζάλιαρης